2777
2789
عنوان

مردی که اهل مشروب و گل

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 79 پست
اگه بهش بگم باید حق طلاق و بهم بدی که اگه دیدم رفتی دنبال رفیق بازی و مشروب فلان اگه قبول کنه میش ...

شما میخوای باهاش ازدواج کنی الانم  اومدی تایید چند نفرو بگیری فقط،هرچی ما میگیم ،شما راه حل میاری!!!

ازدواج دوم باید دقیق تر باشه نه طرف هر گاوی ک بود بلانسبت زورکی بخوایم چیزی دیگه نشونش بدیم.

حتی از گشنگی بیرم خونه پدریم زن همچین آدمی نمیشم.بقیه موارد ک هیچ.

ادم بمیره بهتره تا خودش یه زندگی درب داغون رو که همه گفتن نه رو انتخاب کنه واس خودش.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
یعنی داری میگی من حاضرم یه درد و رنج رو تحمل کنم، بازم تو شرایط سخت خودمو گرفتار کنم تا بتونم از حق ...

زیبا گفتی

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بهش بگم باید حق طلاق و بهم بدی که اگه دیدم رفتی دنبال رفیق بازی و مشروب فلان اگه قبول کنه میش ...

اولبن ویژگی یه خواستگار که اکثرا با فهمیدنش در لحظه رد میکنن اعتیاد هست....جالبه تو همچنان بهش فکر میکنی

عزیزم همین که یه بچه داره کافیه که ردش کنی،رو تعهد و قولشم اصلااا حساب نکن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
برعکس چهرش به دلم نیوفتاده  ولی حسی خوبی دارم بهش ولی میترسم نتونم بهش اعتماد کنم

مشروب و نمیتونن بذارن کنار. چون ترک مشروب درد جسمی نداره ولی واز نظر روحی و روانی اذیت میکنه و اینکه اون شادی که میاره براشون قشنگه و دوستش دارن. در مورد گل اطلاعاتی ندارم.

اینکه میگه داداشت ۲ هفته پیشم باشه بی معنیه چون دو هفته خودش و کنترل میکنه تا به هدفش برسه. البته شاید هم بنده خدا راست بگه. ولی به نظر من اگر با خوردن مشروب مشکل داری جواب رد بده. تحمل یه فرد مشروب خ‌ور سخته چون بعد خوردن شادن و فردا صبحش عصبی و برج زهر مار میشن. 

در پایان سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندن

ساده نباش اگر واقعأ اهلش نبود اصلا اشاره ای به این موضوع نمی کرد. چون میدونست بعد ازدواج با شما اصلا و ابدأ سمت این سیگار و گل نخواهد رفت و نیازی به اشاره مصارف گذشته نمیکرد. ایشون چون احتمالا در آینده کنار شما دوباره سمت این دو میره از الان خواسته پیش زمینشو بسازه تا بعدا بگه ای داد زن قبلیم بعد عادتم کرده بود حواسم نبود. 

همسر منم قبل ازدواج گفته بود سیگارو ترک کرده ولی الان بعضا میکشه اومد پیش زمینه شو ساخت ک بعدش شوکه نشم علنأ اشاره کرد تو ب نظرم خیلی دقت کن و از نظر من مورد ایشون شک برانگیزه خیلی دقت کن 

تعجب میکنم تو ازدواج دوم که باید خیلیییییی بیشتر احتیاط کنین دارین نشونه های به این مهمی رو نادیده میگیرن

قطعا با انتخاب و اراده خودش مصرف کرده ولی الان حتی نمیخواد مسئولیتش رو بر عهده بگیره و مثل بچه ها میندازه تقصیر یکی دیگه!

اینکه میاد اعلام میکنه قلیون میکشمم یعنی همچنان اعتیاد داره و اگه راست گفته باشه که قبلا محیط باعث مصرف مشروب و گل شده پس شکی نیست دوباره تو محیطش قرار بگیره مصرف کنه!

الان یه دفعه ازدواج کردی هنوزم موقعیت اینو داری زندگی خوبی رو از نو بسازی ولی با دوبار مهر طلاق تو شناسنامه کمتر مردی بهت اعتماد میکنه!

شما تجربه دومت هست باید پخته تر ازین حرفا باشی

اول مراجعه بخ مشاور ازدواج

و ۴/۵ جلسه طول میکشه بیین چی میگن و نظرشون چیه

بعد تعویق انداحتت هرگونه محرمیت

و وقت گذ‌روندن باهاش تا شناحت بیشتری برسی..

عجل نکنید اصلا و ابدا.

ضمنا این حرفا ک تعهد بگیرم و حق طلاق و …

همش حرف باد هواست!

💕

ممنون عزیزم خیلی قشنگ گفتی

بچه شما وهمسرتون کجا هستن؟؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
شما تجربه دومت هست باید پخته تر ازین حرفا باشی اول مراجعه بخ مشاور ازدواج و ۴/۵ جلسه طول میکشه بیی ...

جلسات مشاوره باید با هم بریم یا فردی

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
خواهش میکنم عزیزم خلاصه اینکه خیلی مراقب باش و فکر نکن ایشون شانس آخرته از خدا بخواه موردای بهتر برا ...

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی