2777
2789
عنوان

مردی که اهل مشروب و گل

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 79 پست
جدی میگی خدایا من یه بد شانس واقعی یعنی آخه این چه جور آدم هاین به پست من میخورن

نه نه اصلا ناشکری نکنیا.  اصلا

آرامش درونی تو خیلی مهمتره 

من یکنفرو میشناسم شمارشو برات میفرستم حاج آقا حسنزاده بهشون بگو داخل کانالشون ادت کنه. و مشکلت رو بهش بگو متن مربوط به درخواستت تو کانال هم پیدا میشه بخون انشالله که کیس های بهتری جلو روت قرار میگیرن. این آقا رو هم بزار کنار رابطه ات رو با خدا قوی تر کن و خودش بخواه توکل داشته باش و بسپار ب خودش اتفاقأ تو بنده دوستداشتنی خدا هستی 🤍الان شماره رو میزارم

اگه ازش بخوام تعهد بده چطوری

دختر چند سالته؟؟؟ تعهد داد و زیرش زد میخای چیکار کنی؟؟؟ فوقش میتونی دادگاه بالا پایین بری که طلاقتو بگیری 

این اشتباهو نکن اگرم کردی حتما وکالت بلاعزل طلاق داشته باش که پله های دادگاهو بالا پایین نری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره الان دغدغه ام فقط سختی خونه بابا ست  الان راحت نیستم وای من خیلی خامم کتاب ی پیشنهاد دار ...

دختر این چه حرفیه 

چقدر حس خوبی ازت دریافت میکنم کم حرفی و خیلی تو خودتی 

غصه نخور حتی احساسم میگه آینده خوبی در انتظارته +989905431130 حاج آقا حسنزاده ایشونه

چرا منم ازدواج دون منم از همین میترسم میگم طرف از خودش مگه اراده نداره

اول و اخر این تویی که باید و نباید های زندگیت رو تعیین میکنی 

اگه شما روی مشروب و گل خیلییی حساسی حتماااا از این ادم فاصله بگیر… 

من خودم شاغل هستم و خدارشکر میشه گفت ادم موفقی هستم همسرمم همین طور 

جفتمون ۲۶ هستیم 

من با همسرم مشروب خوردممم گل هم کشیدم(( چندماهی ی بار

چون که مطمنم فقط برای تفریح با خودم انجام میده 

حساس هم نیستم 

خیلییی هم دیگه رو هم دوست داریم

اینا رو گفنم که بدونی وقتی اینقدر دغدغه این چیزا رو داری که تاپیک زدی ردش کن…

چرت محضه  خودت و بدبخت نکن  مجردی دغدغه نداری  وارد این زندگی بشی هر روز چالش داری ...

با زنش تلفن زدم گفت رفت وآمد کنید خودتون می‌فهمید و هیچی نفهمیدم از زن سابقش

خواستگارمم میگه تهمت

تهمت میزنن که مهمونی و هرزه 

دختر خاله پسر خاله بودن

دختر خاله معتاد بوده میگه

موندم به حرف کی اعتماد کنم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

بد نیست آدرس زن اولشو گیر بیاری باهاش صحبت کنی ببینی چی میگه ولی اینو بدون تعهد حتی محضری هیچ ارزشی نداره حتی حق طلاقم ارزش نداره چون طلاق برای دفعه دوم خیلی خیلی سخته و نابودت می‌کنه تو انتخابت خیلی دقت کن من جای تو بودم رد میکردم این مورد و چون بچش هم برات دردسر ساز میشه

من موندم یه مردی چطور قبول میکنه زنش مشروب و گل بکشه .خب این از زن های بی بندبار خوشش میاد خودت میگه زنش ولش کرده یعنی این آقا با زن های اون مدلی مشکلی نداشته .بنظرم احساس میکنم بعد ازدواج باهات دنبال خوش گذرونی .باید زیاد در موردش تحقیق کنی ..

من موندم یه مردی چطور قبول میکنه زنش مشروب و گل بکشه .خب این از زن های بی بندبار خوشش میاد خودت میگه ...

به نظرت چطوری تحقیق کنم

از همسایه یا همون پدر مستاجرشون پرسیدیم

کسی که خونشون اجاره کرده پدرش

گفته من ندیدم لات و سیگاری باشه تو محل

کلا گفته خوبه

ولی گفته من از شخصیتش و علت جدایی اطلاع ندارم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
زنشم گفت رفت وآمد کنید خودتون می‌فهمید و هیچی نفهمیدم ازش خواستگاره گفت زنگ زدی گفتم آره گفت میدون ...

نکن عزیزم به خدا مجرد موندن انقدر هم عذاب اور نیست 

اما زن یه معتاد و مشروب خور باشی که انقدر هم معرفت نداره بگه خودم خواستم خیلی دردناکه 

ببین با همین حرف ساده اش میشه فهمید این ادم مسئولیت کارش رو نمیپذیره 

تو فقط میخوای ازدواج کنی یا نه میخوای با یه مرد زندگی کنی و پابه پای هم پیر بشین ؟!

خواستگار دوستم خونه ماشین بهترین درامد داشت دوستم شرایط مالی پایینتری داشت شاید ده برابر پایینتر اما میدونی بهم چی گفت 

گفت این ادم داره جوانی و عمر منو با پولش طاق میزنه 

جواب نه داد صدبار خواستگاری کردند گفت نه 

کسی که گل میزنه همیشه باید برای سرپا نگه داشتن خودش این ماده رو داشته باشه کافیه دوتا کلیپ از ادمهایی که گل نمیزنند

به نظرت چطوری تحقیق کنم از همسایه یا همون پدر مستاجرشون پرسیدیم کسی که خونشون اجاره کرده پدرش گفت ...

قطعا دخترخاله اش نمیاد بد پسرخاله رو بگه چون فامیل هستند و این اقا احتمال زیاد تهدیدشون کرده

جدی میگی خدایا من یه بد شانس واقعی یعنی آخه این چه جور آدم هاین به پست من میخورن

عزیزم از طرف فامیل زن سابقش تحقیق کن ببین بره چی زندگیشون بهم خورده یا خوده خانمومه  اثلا و ابدا عجله نکن خواهر شوهر من طلاق گرفت شوهرش یه بی ارزه معتاد بود ولی شوهرش رفته بود کلی دروغ گفته بود به دختره گفته بود زندگی رویای برات می سازم مشکل از زنم بود ولی اومدن از خواهرشوهرم تحقیق راستشو گفت چرا باهاش نمونده ب عاقل بودن ندادن ولی رفتن یکی دیگه رو کلک زدن گرفتن  الانن اونم با یه بچه داره ازش جدا میشه حواستو جمع کن از چاله نیوفتی تو چاه خدای نکرده 

به نظرت چطوری تحقیق کنم از همسایه یا همون پدر مستاجرشون پرسیدیم کسی که خونشون اجاره کرده پدرش گفت ...

چون زن قبلیش هم فامیلشونه .فکر نکنم ازشون تحقیق کنی بهت حقیقت رو بگن .فکر کنم گفتی زنش دختر خاله شه .اینم بعدا برات دغدغه میشه تو رفت و آمد فامیلی چون این آقا خودش زنش رو ول نکرده .زنش خودش طلاق گرفته .نمیدونم  گزینه عجیبیه برای ازدواج .از هر لحاظ اذیت میشی