مربای_توت_فرنگی۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4624 عنوان دندون درد و باردارییی😭 71 بازدید | 10 پست خانوما من وارد هیجده هفته شدمدندونم یکم پیش شروع کرد به درد کردن،حالا من اصلا دندون خراب نداشتم.دارما ولی نه درحدی که اینجوری دردکنهالان متوجه شدم دندون عقلم کاملا پوسیده😭سوراخ شده و سرما میکشه انگاردارم میمیرم از درد،چیکارکنم؟🤦🏻♀️ 1402/08/07 | 01:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16711 نشاسته ی گندم روش بریزیدعفونت رو میکشه درد تموم میشه خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
مربای_توت_فرنگی۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4624 نشاسته ی گندم روش بریزید عفونت رو میکشه درد تموم میشه الان برم نمیکشن دندونمو؟میخوام سرمو بکوبم به دیوارکل طرف راست صورتم دردمیکنه حتی گلوم و مغزم
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16711 الان برم نمیکشن دندونمو؟میخوام سرمو بکوبم به دیوار کل طرف راست صورتم دردمیکنه حتی گلوم و مغزم اطلاعی ندارم، بهتره ازشون بپرسیدنشاسته ی گندم دارید؟ از همون نشاسته ها که حالت خورد شده دارن و سفیدن خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
مربای_توت_فرنگی۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4624 اطلاعی ندارم، بهتره ازشون بپرسید نشاسته ی گندم دارید؟ از همون نشاسته ها که حالت خورد شده دارن و سفی ... اره فکرمیکنم داشته باشیم.پودر اونو بزارم رو دندونم؟
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16711 اره فکرمیکنم داشته باشیم.پودر اونو بزارم رو دندونم؟ بله بذارید باشه تا عفونت رو بکشه خیلیا امتحان کردن خوب بوده خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16711 اگه نشاسته نداشتید هم آرد گندم رو تو تابه کمی بو ( تفت بدون روغن ) بدید بعد بذارید یکم از داغی بیفته بذارید روی محلی که درد میکنه عفونت رو از بین میبره خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
مربای_توت_فرنگی۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4624 اگه نشاسته نداشتید هم آرد گندم رو تو تابه کمی بو ( تفت بدون روغن ) بدید بعد بذارید یکم از داغ ... مررسی خدا خیرتون بده حتما امتحان میکنم درد امونمو بریده خواهرخیلی ممنونم الهی به هرچی میخوای برسی❤️
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16711 مررسی خدا خیرتون بده حتما امتحان میکنم درد امونمو بریده خواهر خیلی ممنونم الهی به هرچی میخوای برسی❤. خواهش میکنم، سلامت باشید عزیزم❤ممنون از دعای خیرتون❤درک میکنم دندون درد واقعا بد دردیه، ان شاءالله دردش کامل تموم شه و دیگه مشکلی پیش نیاد خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9836 مررسی خدا خیرتون بده حتما امتحان میکنم درد امونمو بریده خواهر خیلی ممنونم الهی به هرچی میخوای برسی❤ ... سیر تو گوش سمت اون دندونی که درد میکنه بکن لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
مربای_توت_فرنگی۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4624 سیر تو گوش سمت اون دندونی که درد میکنه بکن مرسی از راهنماییتون❤️ممنونم