بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شما رژیم گرفتین؟چونکه انگار اطلاعات دارین در موردش
بله عزیزم من از۱۰۳کیلوالان۶۲کیلو ام .چندبار رژیم گرفتم و دراخرهم عمل کردم .الان دوسال هم هست کالری شماری میکنم ک چاق نشم .چون عمل برگشت پذیره .البته یک هفته است رژیم را بخاطر عملی که هفته پیش داشتم شکستم ...باید کم کم از اخراین هفته دوباره شروع کنم
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
راستی اگه خیلی کم بخوری بدنت فک میکنه قحطی شده و ارومتر وزن کم میکنه و فقط عضله و اب ازدست میدی .یادت باشه روزانه ۵۰۰کالری فقط کمتر بخوری و هفته دوروز پیاده روی داشته باشی هم ب همان وزن دلخواهت میرسی
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ببخشید عزیزم من این روزها درگیر کرونای دخترم و همسرم و خودم هستم گاهی میام تو سایت فدات شم لطفا ازم دلگیر نشو من مشهدم دکتری که رفتم خیلی دکتر خوبی بود با رژیم غذایی که توی سفرا غذایی بود پیش رفتم بعدش هر روز میرفتم حدود یک ساعت پیاده روی تند و نیم ساعتم تو خونه ورزش میکردم واقعا اگه رعایت میکردم هر ۱۴ روز قشنگ ۴ کیلو وزن کم میکردم اصلنم ضعف نداشتم نون میخوردم یک کف دست یا نهایت دو کف دست نون
نه صبحونه رو حتما باید بخوری چوک در طی روز مصرف کالری بیشتر میشه صبحونه شده یه کف دست نون با پنیر و گردو حتما بخور و تایم بذار گوشی رو که سر ساعت ۷ بیدار بشی شب دیگه ده بخواب