2777
2789

کاش یکی ک تجربه داره واقعا ازش بیاد بگه

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس اینایی ک لکه بزرگ رو صورتشون دارن چیه؟ 

ژنتیکی هست بعضی ها همانژیوم دارن که همش مربوط به عروق خونی و مویرگهاست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببینم گلم نمیخوام بهت استرس وارد کنم منم باردارم از چندتا بزرگتر پرسیدم گفتن حتی اگه خارش هم گرفتی ب خودت دست نزن که همونجا لک میوفته دیگع

منم از استرس الان کل تنم میخاره...ی گوشه نشستم دست به هیچی و هیچ جام نمیزنم تا تموم شه.حالا شمام نزن ایشالا چیزی نشده

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
کاش یکی ک تجربه داره واقعا ازش بیاد بگه

من باردار بودم سال ۹۵ والا ماه گرفتگی شد نگاه کردم دست زدم هیچی نشد 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببینم گلم نمیخوام بهت استرس وارد کنم منم باردارم از چندتا بزرگتر پرسیدم گفتن حتی اگه خارش هم گرفتی ب ...

وای دقیقا امشب همه جام خارش گرفته. باشونه خاروندم همه جامو

زیر30سال ریپلای نکنید حوصله بچه مچه ندارم.