2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من هرچی دیدم راجع ب باسن بود

۲ روزه عضو شده نوشته از باسن و سینه زنا متنفرم😐🤣

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

۲ روزه عضو شده نوشته از باسن و سینه زنا متنفرم😐🤣

تا اومدم برم توشترکید یکی ام گفته بود منم از خیارت متنفرم اصلا خیلی سم شده اینجا😶🤣

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

جوگیری بالاست 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

تا اومدم برم توشترکید یکی ام گفته بود منم از خیارت متنفرم اصلا خیلی سم شده اینجا😶🤣

🤣🤣🤣

کاربریش هست هنوز

دوباره تاپیک زد🤣

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خودش گفت پسرم فک کنم پسر ۱۵ ساله بود😂

همون تو سن بلوغه گفته متنفرم🤣ک البته همونم مثل سگ دروغ میگه

همون تو سن بلوغه گفته متنفرم🤣ک البته همونم مثل سگ دروغ میگه

آره خاک برسر

ولی تاپیکا سم‌بودن امشب همی الانم یکی تاپیک زدن سم 😂😂🤦🏻‍♀️

ارغوان‌؛شاخه‌ی‌ همخونِ‌ جدا‌مانده‌ی‌ من‌ . .آسمان‌ تو‌