2777
2789
عنوان

کسی هس یه کمکی بمن بکنه لطفاا

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 29 پست
دنبال کارم خودمم ..ی پول کمی دارم از فروش مقداری از جهیزیم میخوام باهاش آنلاین شاپ بزنم که هنوز جور ...

کار خوبی میکنی 

بهت حق میدم واقعا شرایط سختیه ♥️🦋

قوی بمون 

و به خودت سخت نگیر 

واه چرا غذا نخوری 

بالاخره تو دختر اون خانواده بودی و هستی اون باباته :) 

خدا بزرگه عزیزکم.اگه پسر خوبیه دوسش داری جواب بده.خونه داره ماشین داره شغل متوسطه داره ینی۵۰درصد حله

اخلاقش متوسطه بد نیست نسبت ب مردا تو درجه متوسط هست 

ولی میگم نکنه بابام بگه نه چون باهام لج کرده بابام الان الکی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا عزیزم شرایطت سخته حق داری بخوای ازدواج کنی  اما بازم حواستو جمع کن از چاله نیفتی تو چاه&n ...

من میگم دیگه اون درس خونده هس ی شغلی گیرش میاد به هر حال. خودمم حسابداری خوندم ولی از اخلاق زندگی میترسم چون ازدواج قبلیم بخاطر بد رفتاری جدا شذم الان بجز اینا حتی میترسم بابام خرج منو نده همون حتی حلقه و یاعت و …

من میگم دیگه اون درس خونده هس ی شغلی گیرش میاد به هر حال. خودمم حسابداری خوندم ولی از اخلاق زندگی می ...

چندسالته؟تو الان بری سرکار و مستقل بشی بهتره

بعد با خیال راحت به ازدواج فکر کن

مهربان باشید. همه ی آدم ها در حال دست و پنجه نرم کردن با چیزی هستند که شما خبر ندارید.‌ 🩵🦋

[QUOTE=315547692]کار خوبی میکنی  بهت حق میدم واقعا شرایط سختیه ♥️🦋 قوی بمون  و به خودت سخت نگیر  ...[/QUOT 

الان سه ماهه ی گوشت و مرغ و میوه نخریده برای یخچال که من نخورم خودش با زنش میره باغ ویلا داره میخورن بمن نمیگه و هیچی هم نمیخره برای من بخورم

چندسالته؟تو الان بری سرکار و مستقل بشی بهتره بعد با خیال راحت به ازدواج فکر کن

۴ ماه دیگه میشه ۲۷ سالم 

الان درگیری فکریم بخاطر کارای بابام و زنش نمیذاره کار کنم 

کاردانی حسابداری دارم …دارم کارشناسی هم میگیرم ..دوس دارم با ارامش برم سراغ ی شغلی من حتی از اتاقم بیرون نمیرم وقتی بابام هیشی اینقد الان وضعیت خرابه ..تحملش ندارم ..

[QUOTE=315547692]کار خوبی میکنی  بهت حق میدم واقعا شرایط سختیه ♥️🦋 قوی بمون  و به خودت سخ ...

الهی فداتشم🥲♥️

چقدر سخت 💔🤦🏻‍♀️

نمیدونم پیشنهاد خوبیه یا نه اما نمیتونی پولت رو بزاری بانک هایی که سود میدن 👀؟!

۴ ماه دیگه میشه ۲۷ سالم  الان درگیری فکریم بخاطر کارای بابام و زنش نمیذاره کار کنم  کارد ...

اره واقعا اینطور که تعریف میکنی سخته 

حالا اون آقا پسر اگه بهت علاقه داره زیر نظر مشاور ازدواج کن 

مهربان باشید. همه ی آدم ها در حال دست و پنجه نرم کردن با چیزی هستند که شما خبر ندارید.‌ 🩵🦋
الهی فداتشم🥲♥️ چقدر سخت 💔🤦🏻‍♀️ نمیدونم پیشنهاد خوبیه یا نه اما نمیتونی پولت رو بزاری بانک هایی ...

می‌خوام یه آنلاین شاپ راه بندازم که باید یکی کمکم بده مثلا گوشی خوب میخواد و یکی ک بیاد کمکم موقع خرید گفتم شاید ازدواج کنم اون کمکم بده چون الان واقعا تنهام مادرم که فوت گرده خواهر ندارم برادرم دور زندگی خودشه پدرم با این شرایط ندارم خیلی تنهام 

اره واقعا اینطور که تعریف میکنی سخته  حالا اون آقا پسر اگه بهت علاقه داره زیر نظر مشاور ازدواج ...

خیلی وقته میشنامش دیگه آشنام با رفتاراش چونکه یکبار شکست خوردم خیلی میترسم کلا از ازدواج ولی دیگه به جایی رسیدم ک با خودم میگم کاش همون شوهرم بودش ولی با بابام زندگی نمیکردم دیگه چون به فکر خودکشی بودم بخدا 

می‌خوام یه آنلاین شاپ راه بندازم که باید یکی کمکم بده مثلا گوشی خوب میخواد و یکی ک بیاد کمکم موقع خر ...

خوبههه ♥️ اره شاید بهت کمک کنه پس راجبش همین الانا صحبت کن درباره همین ایدت البته باعث پیشرفت دوتاتون میشه خیلی کمک کننده هست 

در ضمن هر چقدر ایدت نو تر باشه ویو بیشتر میگیری  

فروشت بیشتر میشه 🤌🏻🫂💓

هرچند واقعا شرایطت خیلی سخته 

اما 

با تموم وجودم برات دعا میکنم موفق بشی دختر قوی 🦋♥️

حالا ایدت برای آنلاین شاپ چیه ؟! 

بگو شاید ماهم مشتری شدیم 😁

خوبههه ♥️ اره شاید بهت کمک کنه پس راجبش همین الانا صحبت کن درباره همین ایدت البته باعث پیشرفت دوتاتو ...

نمیدونم‌احتمالا لباس هر فصلی لباس خودش 

ممنونم عزیزم