2777
2789
عنوان

کسی هس یه کمکی بمن بکنه لطفاا

159 بازدید | 29 پست

داستان زندگی من اینه که برای فرار از پدرم که اخلاق وحشتناک بدی داشت توی ۱۹ سالگی تن دادم ازدواج با یه ادم که ۲۲سالگی ازش جدا شدم تا برگشتم جلوی چشمم مامان جوونم سکته کرد دق مرگ شد تو پدرم ۴ سال براش شستم و پختم و کار کردم تا عمه هام براش زن گرفتن و زنش باوجود پولدار بودن بابام اوردش توی خونه ای که من توشم من دعواها شروع شدیم ماه ک از خونه رفتم و زنگم بهم نزد الانم که برگشتم همش تو اتاقم ی لقمه غذا هم نمیگه بیا بخور هیچی هم برام نمیذارن زندگیم سیاه شده ی کیسی هس برای ازدواج قبلا هم اومد خواستگاریم بخاطر شغل گفتم بعدا بیاد الانم شغلش متوسط هست اما خونه و ماشین داره خودمم پول طلاهای قبلا که ازدواج کرده بودم برام خریده بودن ی ماشین دارم و مقداری پول از فروش جهیزیه مال ازدواج قبلم دلم میخواد ازدواج کنم اما  پسره میگه شاید سخت بشه بدون شغل خوب یه طرفم میگم نکنه بابام برای لجبازی بهش بگه نه بنظرتون میکه نه؟ من چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا میسپاره به خودت 

اگه گفت نه هم خوب یعنی دوست داره تو پیشش بمونی و اگه گفت اره یا هر کاری خودت کردی و … خوب دقت کن 

که دوباره خدایی نکرده اشتباه نکنی 

برای خودت ی کار ساده پیدا کن 

پس انداز داشته باش 

پسره بهونه نیاورده ؟بخاطر شغلش

نه اخه یکبار اومد بخاطر شغل بابام کنسل کرد چون بابام گفت من پول بهت نمیدم منم گفتم خب اونم که زیاد پولی نداره من چیکار کنم الان ی شغل داره اما هر از چند ماه در آمد دارع خودمم دلم مبخواد برم سررکار اما هنوز جور نشده ولی خب در حد خیلی معمول میشه جلو رفت ولی بازم استرس دارم که حتی همون پول اولیه بابام نده مثلا حلقه و..

نه اخه یکبار اومد بخاطر شغل بابام کنسل کرد چون بابام گفت من پول بهت نمیدم منم گفتم خب اونم که زیاد پ ...

شغلش چیه مگه؟

مهربان باشید. همه ی آدم ها در حال دست و پنجه نرم کردن با چیزی هستند که شما خبر ندارید.‌ 🩵🦋
به نظرم عجله نکن  ی وقت خدای نکرده از چاله ب چاه نیافتی

نمی‌دونم واقعا چیکار کنم تنها راه نجاتم اینه یا اینکه خونه جدا بگیرم ک اونم پول میخواد که ندارم

احتمالا میسپاره به خودت  اگه گفت نه هم خوب یعنی دوست داره تو پیشش بمونی و اگه گفت اره یا هر کا ...

دنبال کارم خودمم ..ی پول کمی دارم از فروش مقداری از جهیزیم میخوام باهاش آنلاین شاپ بزنم که هنوز جور نشده دارم دیوونه میشم از فکر 

ناظر ساختمون که اصلا زیاد نیس کارش 

والا عزیزم شرایطت سخته حق داری بخوای ازدواج کنی 

اما بازم حواستو جمع کن از چاله نیفتی تو چاه 

مهربان باشید. همه ی آدم ها در حال دست و پنجه نرم کردن با چیزی هستند که شما خبر ندارید.‌ 🩵🦋