2777
2789
مادرشوهر منم ان شا الله خدا از روزمین برش داره ان شا الله وقتی هم که مرد قبر قبولش نکنه بگید الهی ام ...

مردن که نعمت گلم مادرشوهر منم خیلی بهم بد کرد من نمیگم بمیره میگم زمین گیر بشه که ببینم بزرگیه خدا رو همون دستاش که دعا میکرد فلج بشه

مردن که نعمت گلم مادرشوهر منم خیلی بهم بد کرد من نمیگم بمیره میگم زمین گیر بشه که ببینم بزرگیه خدا ر ...

زمین گیرم بشه اونقدم بدبختم که همه میگن ببر خونت کونشم بشور دهنش غذا بزار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردن که نعمت گلم مادرشوهر منم خیلی بهم بد کرد من نمیگم بمیره میگم زمین گیر بشه که ببینم بزرگیه خدا ر ...

وای سختیش و اعصاب خوردیش مال شماست 

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

اره راست میگی نمیدونم چطور میخوان  جواب خدا رو بدن جگرم اتیش گرفته خونه جگرم با ۴۶ سال سن میشینم از دست خودش و دختر عفریته اش و دختر دخترش گریه میکنم عین بچه های دو ساله

چون همش نیش میزنه  بین منو جاری و شوهرم وبرادرش فرق میزاره  فقط دوس داره از ما بکنه  ...

رو خودت کار کن که به حرفاش اهمیت ندی چون اگه واکنش نشون بدی بدتر میشه دیدم که میگم رفت و امدتو کمتر کن همیشه ازش فاصله بگیر ولی بی احترامی نکن خواهشاً کسی رو اینجوزی نفرین نکن میگن نفرین دو تا سر داره من همیشه از نفرین میترسم تو هم اینکارو بکن 

رو خودت کار کن که به حرفاش اهمیت ندی چون اگه واکنش نشون بدی بدتر میشه دیدم که میگم رفت و امدتو کمتر ...

من هیچوق تاحالا جوابشو ندادم همیشه خودمو ب نشنیدن میزنم ولی خ اذیت میشم رفتوامدو نمیتونم کم کنم همش تلاشمو میکنم ها ولی شوهرم باز گند میزنه