2777
2789
من که افسردگی و سردرد میگرنی همه چی از دستشون گرفتم نه خودم اسایش دارم از دستشون نه دخترم طفل معصوم

حالا هی چپ وراستم بهم میگه دوباره بزا ،پسرت تنها میمونه 

مگه اینکه خر یااحمق باشم دوباره بچه بیارم همین یکیشو بدبخت کردم بسه دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که افسردگی و سردرد میگرنی همه چی از دستشون گرفتم نه خودم اسایش دارم از دستشون نه دخترم طفل معصوم

منم تیرویید گرفتم 

اعصابم ضعیف شده 

معدم داغون شده 

من هزاران بارم طلب عفو کنه نمیبخشم وحلال نمیکنم حتی خدا هم بیاد زمین ازش نمیگذرم

حالا هی چپ وراستم بهم میگه دوباره بزا ،پسرت تنها میمونه  مگه اینکه خر یااحمق باشم دوباره بچه ب ...

منم ی دختر ۲۲ ساله دارم مشکل از شوهرمه که ی دونه بچه دارم خدا حفظ کنه بپچتونو ی دونه ی منم حفظ کنه ولی میگم اینم بدبخت کردم تو این خانواده تک و تنها که هست عموی بیشرفش به بچم گفت حروم زاده جگرم اتیش گرفت گفتم حروم زاده شمایید  سر مال مرده نشستید و سفره پهن کردید میخورید و یا مادرشوهرم میگه یکه زا شدی گفتم خوبه خودت میدونی پسرت مشکل داره این ی دونه رو هم خدا به خاطر من به من داده  خلاصه انقدر به دخترم دعا میزنن یا برای زندگیمون 

من که بمیرمم نمیرم شوهدمم نمیره ضربه ای که از طرفشون خورده هبچ وقت یادش نمیره

فکر میکنی

مهر مادر فرزندی را به این راحتیها نمیشه فراموش کرد

هر چی هم بد باشن ولی بازم میره سراغشون

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
منظورت از خونش اگه ازدواجه چون نمیدونستم شیطانه وگرنه گوه میخوردم اگه منظورت رفت وامد الانه که خب چ ...

نه اخه تو تاپیک قبلی گفتی بخاطر عملم خونه مادرشوهرمم یا من اشتباه می کنم؟

نه اخه تو تاپیک قبلی گفتی بخاطر عملم خونه مادرشوهرمم یا من اشتباه می کنم؟

اونم مجبور شدم 

تابیام خونه خودم،اونقد حرف بارم کرد خون ب جیگرم کرد 

مادرم شهرستانه نتونستم برم اونجا دوره