2777
2789

سلام عزيزاي دلم خوبين 

اين سواليه كه خيلي ذهنمو درگير كرده 

اينكه خدا چرا بعضي ها رو زيادي دوس داره ! والا من خيليا رو ديدم كه ظلم كردن و با نهايت بدي در حق ديگري ولي خدا دستشو گرفته و زيادي پيشرفت كردن ! يكي هست كه ميشناسم نه قيافه و هيكل نه اخلاق و خانواده، خيلي هم گستاخ و بي ادبه بارها ديدم دل خيليا رو شكسته دل منم بدجور له كرده بارها و بارها … اونقدر كه اين بشر خوشبخته تو يه كشورهاي پيشرفته زندگي ميكنه و خيلي پولدارن اينجا كلي خونه و ابارتمان و كلي سرمايه دارن هي مسافرت هاي توپ ميرن ، شوهرش خيلي خوبه خانوادش همينطور، ببخشيد كه نميتونم اينجا با جزييات بگم ولي از دل زندگيش مطمعنم چقدر حالش خوبه و زندگيش خيلي خوبه 

ادم از يه زندگي متوسط بره مولتي ميليارد بشه اونم زير سايه شوهر ! چرا واقعا خدا اين همه فرق بين ادماش ميزاره اخه ، يكي هم از صب تا شب سگ ب دو ميكنه ولي ضرر پشت ضرر ميبينه 

اين اصلا عدالت نيست 

و ديدم بعضيا از گستاخيش ناراحت شدن ولي بخاطر اينكه زورش بيشتره از هر لحاظ هيشكي طرفدارش نيست 

خدا اين چيزا رو ميبينه ؟ ميسنجه ؟! يا نه ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته هیشکی نیومد باهم حرف بزنیم ولی من بازم ترکیددددم بدجور اونقدر که گریه کردم الان ساعت سه و نیم شبه چشام میسوزه بیشتر از چشام دلم میسوزه ، دلم میسوزه برای خودم برا جونی هام برا روزهای سختی که میگذره و به بن بست خوردم متاسفانه خدا جون کاری برام نمیکنه خیلی خیلی ازش دلخورم چطور دلش میاد به یکی میده به یکی مثل من که واس همه خرج خام موندم نمیده حتی خرج خورد و خوراک ندارم امشب بس که گریه کردم حالم بده ! من دلم دریا میخواد چندین سال پیش دریا رو دیدم میگن تصور کن من حتی صدای دریا رو باز میکنم چشامو میبندم و تصور میکنم که دریا هستم ! خدایا عدالت نداری میفهمی چی میگم ؟! ولی من امشب به وسعت اون دریات اشک ریختم چرا هیچ کاری برام نمیکنی ؟! کم تلاش کردم ؟! 

چرا وقتی داشتی خلق میکردی فکر روزیم نبودی ؟! چراااااااا چراااااا اون کارا رو بامن کردی ؟! 

دلم میخواد سر خدا داد بزنم بگم تو چشام نگاه کن بگووووووو چرا بامن بد کردی مگه چیکار کرده بودم چه گناه بزرگی که نتونستی ببخشی ؟! اشکام مجال نوشتن نمیدن خیلی حرف داشتم که بگم 💔