2777
2789

سرگیجه هایی که همش احساس میکنی سرت گیج ومنگه وتعادل نداری واینکه تغییر وضعیت میدی. مدام سرت سنگینه و ..... اینکه حتی نشستی حس میکنی داری تکون میخوری.و... دراثرچیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گلم ن من خوب نشدم  شما چه حالت‌هایی داری؟دکتررفتی؟

من یکماهه پیش که ازخواب بیدارشدم باسرگیجه شدبدبودبعدیه حالتی مثل غش کردن داشتم رفتم ام ارای سالم بودجوابش رفتم دکترقرص برای گوشم دادولی همچنان منگ وبیحال وتعادل زیادندارم توراه رفتن سرم انگارمال خودم نیست یه جوریه نمیشه توصیفش کرد

منم دقیقا همینجورم

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی،دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی،به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی،اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست🌱
من یکماهه پیش که ازخواب بیدارشدم باسرگیجه شدبدبودبعدیه حالتی مثل غش کردن داشتم رفتم ام ارای سالم بود ...

سلام عزیزم خولی؟وااای دقیقا مثل من .خداایااا چقدرربده  من دیگه جایی اصلاااا نمیرم  دیگه همسرم خسته شده .چه قرصی بهتون داد؟شمابیرون میری؟

سلام عزیزم خوبین؟منم همین حالتم شما دیگه اقدامی نکردین .چه دارویی میخورین

سلام گلم نه دیگه فکر بچه نیسم و هیچ دارویی هم نمیخورم

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی،دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی،به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی،اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست🌱
سلام گلم نه دیگه فکر بچه نیسم و هیچ دارویی هم نمیخورم

سلام گلم . ببخشید من درست منظورمو بیان نکردم  منظورم این بود که اقدامی برای مشکلت نکردی؟اینکه شما تنها میری بیرون یامهمونی .... من که هیجا نمیتونم برم میترسم. .گیجی ومنگیه شما عزیزم  درچه حده؟

سلام گلم . ببخشید من درست منظورمو بیان نکردم  منظورم این بود که اقدامی برای مشکلت نکردی؟اینکه ش ...

نه اصلااا با همسرم میرم بیرون حصله خدمم ندارم دیگه