2777
2789

امسال کنکور دارم 

من تو انتخاب هدفم خیلی به مشکل برخوردم

من هم عاشق پزشکیم هم عاشق دندون ولی یع نمه پزشکیو بیشتر دوست دارم

همه چیزو تحقیق کردم دربارشون و میدونم همه چیزو

ولی انگار مزایا و معایب هرکدومشون اونیکی رو پوشش میده و باعث شده در نظرم مساوی به نظر بیان و ندونم هدفم کدومه

چیزی که مانعم میشه برای پزشکی ساعت کاری بالاشه یعنی یه متخصص ک مطب داره هم باید روزی ۱۲ ساعت کار کنه؟😐💔

و اینکه خب ۱۵ ساله آدم نمیدونه ارزششو داره یا نه

میترسم برم پزشکی پشیمون شم چرا نرفتم دندون تا استقلال مالی داشته باشم

از طرفی برم دندون حسرت پزشکی و درساش میمونه رو دلم

به قول بابام حالا قبول شو انتخابش راحته   تو فکرش نباش

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم الان انقدر تو بطن این انتخابات نرو...سعی کن یچیز تاپ فعلا انتخاب کنی که فقط زیاد تلاش کنی...انشاالله رتبه خوبی که آوردی اونوقت راجبش مفصل فکر کن

درضمن این فکرم نکن که پزشکی قبول شی تمومه...پزشک عمومی با ۷ سال درس خوندن درآمد آنچنانی نداره و برای تخصص شما باید خیلی دوباره بخونی و مطب زدن هم در پزشکی و دندون هردو دردسرهای زیاد و خاص خودشونو دارن

حالا بگو خب

منم مثل تو کنکوریم ..

پزشکی میخام دندون برای خانم خوب نیس

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
فکرکنم برعکس گفتیا😭😂

نه بابام داروسازه

دندانپزشک طاقت فرسا هست..

کمردرد میگیری و.. چشات ضعیف میشه

ان شاءالله به اون چیزی که لایقشی برسی

ولی عاشق دندانمممممممممممم اینیستا داری ؟باهم بخونیم