2777
2789
عنوان

پسر چهارساله

544 بازدید | 12 پست

پسر من چهار سالشه هرچیزی باشه میزاره تو دهنش در و دیوار رو لیس میزنه دستشم میبره تو دهنش،چیکار کنم تا این کار رو ترک کنه؟یا بخاطر کمبود آهنه؟همیشه اسباب بازی‌اش هم میبره تو دهنش،دیگه خسته شدم

خدایاشکرت  واسه همه نعمت هایی که دادی  خدایا عزیزانم رو خودت حفظشون کن همیشه تنشون سلامت و دلشون شاد ولبشون خندون باشه  عزیزان دلم😊همسرم👑❤ دخترم 👩پسرم🧒🌹🌹❤خداجونم پسر کوچولوم رو به سلامتی به ما برسون الهی آمین،لحظه شماری واسه گرفتن دستای تو دلیم  

مگه بهش مبگی گوش نمیده؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
مگه بهش مبگی گوش نمیده؟

هزار بار گفتم تنبیهش کردم تشویقش کردم ولی گوش نمیده

خدایاشکرت  واسه همه نعمت هایی که دادی  خدایا عزیزانم رو خودت حفظشون کن همیشه تنشون سلامت و دلشون شاد ولبشون خندون باشه  عزیزان دلم😊همسرم👑❤ دخترم 👩پسرم🧒🌹🌹❤خداجونم پسر کوچولوم رو به سلامتی به ما برسون الهی آمین،لحظه شماری واسه گرفتن دستای تو دلیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم همینجوری بود یک شربت ویتامین خارجی گرفتم دادم بهش  بهتر شد تازه مهر هم میخورد 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
بنظر من رو این کارش حساس شدی واسه جلب توجه این کار انجام میده،واسه خیالت راحت بشه هم میتونی یه آزمای ...

ینی کمبود آهن داره؟

بنظرم اینکه درو دیوار لیس میزند ببرش آزمایش از کمبود ویتامین و فقر آهن مطمعن شو 

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏
لاک تلخ از داروخونه بگیر مخصوص ناخن جویدن هست بزن به انگشتاش متاسفانه یه کارایی رو یاد می گیرن عا ...

بیشتر اسباب‌بازی میبره تودهنی دستشو لیس هم میزنه بدم میاد

به دکترش بگو اکر کمبودی  باشه ازمایش مینوبسه.و‌اگه حل نشد با یه مشاور کودک صحبت کن

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
پسر منم همینجوری بود یک شربت ویتامین خارجی گرفتم دادم بهش  بهتر شد تازه مهر هم میخورد

چن سالش بود؟شربت رو دکتر داد؟یا خودتون گرفتین‌

ینی کمبود آهن داره؟

دخترخواهرشوهر من گچ دیوار میخورد کم خونی داشت،یه آزمایش ک ضرر ندارد چکاپ لازمه برا بچه،مگه سه سالگی آزمایش نبردی؟پسرم سه سالشه شبکه بهداشت ب من گفت باید آزمایش خون بده و پیش دندون پزشک ،چشم پزشکی بره

بیشتر اسباب‌بازی میبره تودهنی دستشو لیس هم میزنه بدم میاد

دختر منم همین کارا رو می کرد رو اعصابم بود 

آزمایشهاش هم سالم بود

یه لاک تلخ از داروخونه گرفتم دستاش رو موقع خواب تلخ کردم

بی رنگه

چند بار لیس زد دید زهرماره

کلی گریه کرد

و بعدش دیگه هیچی به دهنش نزد🤣

Be nice😊