2777
2789
عنوان

عشق بعد از ازدواج

91 بازدید | 7 پست

یه خاستگار برام اومده از نظر کار و اخلاق و خانواده‌ همه چی اوکی خیلی هم پیگیر هستن با اینکه گفتم نه بازم اومدن فامیل هستیم 

از نظر اخلاقی رفیق بازی دود و دم خانواده هیچ کدوم مشکلی نیست فقط من نمیخوامش حسی بهش ندارم از یه طرفم میگم حیفه پسره‌ اینطوری خیلی کم هست 

بنظرتون علاقه به وجود میاد؟ 

اختلاف سنی مون هم ۸ ۹ ساله منم ۲۰ سالمه

زندگی هرکسی فرق داره بهتره بری مشاور ولی من به شخصه شناخت قبل از ازدواج و دوست داشتن برام‌مهمه

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

احتمالش کمه بیشتر عشقایی هم که میگن بعد ازدواج به وجود میان فقط وابستیگن 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرط اول هر ازدواج علاقه نسیبه

یه مدت باهاش رفت و آمد کن 

بیرون برو حرف بزن اگه علاقه ایجاد نشد جوابش کن .

کل دنیا رو هم داشته باشه بهش حسی نداشته باشی ازدواج کنی هر روزت عذابه برات 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر.  به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو می‌سازه                                         خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾                                  

آره یه مدت باهاش باشی علاقه به وجود میاد 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔