2777
2789

مامانا پسرم از سه شنبه تا پنج شنبه اسهال آبکی داشت خیلی آب و روزی ۷ بار یعنی ۳ روز

از جمعه تا به امروز اسهالش دیگ آبکی نیست اما بازم اسهاله و سبز و تیره یعنی ۲ روز سرجمع ۵ روز شده 

مدامم میگ دل درد و معده درد دارم 

۷ سالشه نگرانم چیکار باید بکنم 

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باعث کم آبی شدید میشه حتما حتما ببرش دکتر چون خطرناکه عذر میخوام رنگش مشکیه؟

ببین دوست عزیز از سه شنبه تا پنج شنبه تیره نبود و آبکی بود 

اما از دیروز تا به الان سبز تیره س و دیگ آبکی نیست اما شله 

ببخشید انقد واضح گفتم 

یعنی ۵ روز گذاشتی بچه دل دردو تحمل کنه و نبردی دکتر؟ اره خطرناکه ببر سرم و ویتامین تزریق کنن واسش ب ...

دل درد زیادی نداشت ببین من انقد بردم دکتر خسته شدم و خودشم استرس میگیره اسم دکتر میاد هفته ی قبلش دکتر بود 

گفتم خونه درمانش کنم نذاشتم دل درد بکشه شربت میدادم اما خب مدام میگ معدم درد میکنه و بیحاله گفتم شاید دورش تموم شه بهتر شه

نه تب نداره روز اول بالا اورد ولی دیگ بعدش نه فقط دل درد و اسهال و معده درد آبم میخوره آروقش گیر میک ...

چون بیشتر از دوروز طول کشیده حتما ببریدش دکتر تا جاییم ک میتونید بهش مایعات بدید

ب نظرت همون روز اول نباید میبردی دکتر؟؟؟ او آر اس بهش بده 

ببین من نذاشتم بی آب شه بدنش از این آب سیبای ک تو  داروخانه ها هست برای اسهال گرفتم مدام بهش میدادم پودر اسهالم داشتم گفتم دیگ شاید بهتر شه چیمدونم بخدا

دل درد زیادی نداشت ببین من انقد بردم دکتر خسته شدم و خودشم استرس میگیره اسم دکتر میاد هفته ی قبلش دک ...

کارت اشتباهه الان حتما باید سرم تزریق کنه و ی پودری هست ک با دوغ یا ماست قاطی میکنی میدی بهش تا اسهالش کمتر بشه اسمشو یادم نیس ولی دکتر باید تجویز کنه