2777
2789
عنوان

دوستانی که روتین پوستی دارن

622 بازدید | 48 پست

بعد ژل شستشو چی میزنین؟(پوستای چرب)

دوستان میشه به ترتیب چیزایی که استفاده میکنین و بگین با مارکشون🌹❤️مرسی

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن منو لایکم میکنی.. مرسی

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

فقط‌ژل شست شو‌سینره میزنم.همین

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
ژل شستشو سینره خیلی راضیم با ابرسان پوست چرب نو آکنه

ممنونم عزیزم

والا من اینبار نوتروژینا گرفتم دیدم خیلی تعریفشو میکنن گفتم ببینم چی بعدش بزنم چون پوستمو پوسته پوسته میکنه

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋

میگم هرشب باید با ژل صورتمونو‌بشوریم یا فقط بعد ارایش

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

صبحا پن درمالیفت استفاده میکنم 

بعدش ابرسان بعدش و دور چشم و بالم لب و در آخر مرطوب کننده و ضد آفتاب 

شبا هم فم‌شستشو استفاده میکنم و بعضی شبا سرم ویتامین سی بعضی شبا لاکتیک اسید ‌بعضی شبا کرم شب و....

ابرسان نوتروژینا و نو آکنه 

مرطوب کننده گارنیر 

دور چشم نوتروژینا 

ویتامین سی گارنیر 

ضد آفتاب فلوئید مای و اردن 

سرم دور چشم اوردینری کافئین 

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
فقط‌ژل شست شو‌سینره میزنم.همین

راضی هستید؟پوستتون چربه شما؟

منم پوستم چربه  میسلار گارنیر(عالی) فوم شوینده نو آکنه(بد نیست) تونر لافارر(بوی خیلی خوبی دا ...

فدات ایناهمه گرونن🥶🥶