2777
2789
عنوان

پسرم حالش خوب نیست مامانا کمک😭

429 بازدید | 23 پست

سلام پسرم ۷ سالشه مدرسه میره..

از سه شنبه ی هفته ی پیش ک بیدار شد اسهال آبکی شد  استفراغ هم داشت فقط یکبار همون روز 

بعد من پودر داشتم دادم بهش 

تا پنج شنبه اسهال آبکی بود روزی ۶.۷ بار

ولی از جمعه اسهالش دیگ آبکی نبود اما سبز رنگ و شل هست هنوز جمع نشده شکمش

خیلی بی اشتهاس از همون روز و مدام میگ معده درد دارم معدشو نشون میده همشم آروقش گیر میکنه 

حالا نمیدونم ببرمش دکتر اطفال یا متخصص گوارش 

خیلی بیحاله و بی اشتها هر چی میخوره میگ معدم حتی آب 

نمیدونم الان معدش عصبیه یا عفونت داره !

تب هم نکرده 

اما همش میگم گرممه هی میخواد لخت بشه مدام گرمشه ولی داغ نیست

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

باید همون روز دوم میبردیش متخصص کودکان الانم دیر نیس ببرش ویروس گرفته آمپول وسرم بزنه اوکی میشه

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماست پروبیوتیک بگیر ۲ روز بهش بدی

هم دستگاه گوارشش پاک میشه هم اسهالش بند میاد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

پهلوهاش سرما خورده برا همون مدفوعش سبزه

ببرش متخصص اطفال شکم و پهلوها و پشت و سرشونه هاشو با مخلوط وازلین و آسپرین یا استامینوفن چرب کن و ماشاژ بده با ی شالم شکم و پهلوهاشو ببند

پهلوهاش سرما خورده برا همون مدفوعش سبزه ببرش متخصص اطفال شکم و پهلوها و پشت و سرشونه هاشو با مخلوط ...

همش لخت میخابه مدام میگ هیچی تنم نکن نمیدونم بخدا کلافم کرده انگار از تو داغه منم حس میکنم پک و پهلوهاش سرماخورده اما چ ربطی به معدش داره اخه

چرا دکتر نبردی طفلی رو از سع شنبه تا حالا؟ ببر متخصص گوارش بنظرم

ببین اخه هفتهی پیشش سرماخورده بود و تب کرده بود بردم انتی بیوتیک داد دیگ گفتم خودم خونه بهش پروبیوتیک بدم شاید ویروسه رد کنه اما خوب نمیشه دیگ باید ببرم فردا حتما

ماست پروبیوتیک بگیر ۲ روز بهش بدی هم دستگاه گوارشش پاک میشه هم اسهالش بند میاد

من از همون چهارشنبه ماست پروبیوتیک کم چرب گرفتم با یه پودر ک دکتر قبلا داده بود برای اسهال عفونی میریختم بهش میدادم همونا اسهال آبکیشو جمع کرد اما اسهال شل هست هنوز نمیدونم دیگ باید چیکارکنم نگرانم عفونت معده داشته باشه

من از همون چهارشنبه ماست پروبیوتیک کم چرب گرفتم با یه پودر ک دکتر قبلا داده بود برای اسهال عفونی میر ...

این یه ویروسه

تب اسهال استفراغ

پسر شما بنیه بدنیش قویه،تب رو رد کرده

ببر دکتر بهش انتی بیوتیک میده خوب میشه

ببر متخصص اطفال

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ازمایش خون یا مدفوع ؟ گفتم ویروسه دیگ‌درمانی جز پودر نداره داشتم دادم خونه بهش

ببردکتربگوشایدلازم نشداماحتماببردکترآب بدنش کم میشه دختردوستم اینجوری بودبیچاره بستری شدچن سال پیش