2777
2789
عنوان

پسرم حالش خوب نیست مامانا کمک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 23 پست
همش لخت میخابه مدام میگ هیچی تنم نکن نمیدونم بخدا کلافم کرده انگار از تو داغه منم حس میکنم پک و پهلو ...

همش ربطه  پهلوها ک سرما بخوره معده و مخصوصا روده ها علائمشو نشون میدن. سرشونه ها و بازوهاشم سرد میشه

همش ربطه  پهلوها ک سرما بخوره معده و مخصوصا روده ها علائمشو نشون میدن. سرشونه ها و بازوهاشم سرد ...

دقیقا بازوهاش شبا یخ میکنه 

ببین مدام زیر پوش و شرت تنشه پهلوهاش یه بند بیرون هرچی لباس تن میکنم شلوار اینا میکنه میگ گرممه گرممه 

ولی ممنون ازت امیدوارم بزاره شال ببندم دور کمرش

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا بازوهاش شبا یخ میکنه  ببین مدام زیر پوش و شرت تنشه پهلوهاش یه بند بیرون هرچی لباس تن میک ...

قربونت عزیزم انشاءالله زود خوب بشه ولی حتما ببرش دکتر و هر جور شده پهلوهاشو گرم نگه دار و حتما بدنشو چرب کن

قربونت عزیزم انشاءالله زود خوب بشه ولی حتما ببرش دکتر و هر جور شده پهلوهاشو گرم نگه دار و حتما بدنشو ...

مرسی عزیزم ممنونم از راهنماییت الان رفتم شال بستم

ببین وازلین ندارم تو خونه دیگ میتونم بزنم براش

قربونت عزیزم انشاءالله زود خوب بشه ولی حتما ببرش دکتر و هر جور شده پهلوهاشو گرم نگه دار و حتما بدنشو ...

منظورم اینه دیگ چ چیزی میشه بجای وازلین زد روغن زیتون یا سیاه دانه ؟ یا چی 

راستی وقتی وازلین گرفتم تنها وازلین رو بزنم موردی نداره؟؟

مرسی عزیزم ممنونم از راهنماییت الان رفتم شال بستم ببین وازلین ندارم تو خونه دیگ میتونم بزنم براش

روغن نباتی یا مایع یا روغن زیتون بزن ولی حتمن قرص آسپرین یا استامینوفن بکوب بریز توش مخلوط کن بعد چرب کن قشنگ ماساژ بده شال رو هم رو بخاری یکم گرم کن ببند دور پهلوهاش

روغن نباتی یا مایع یا روغن زیتون بزن ولی حتمن قرص آسپرین یا استامینوفن بکوب بریز توش مخلوط کن بعد چر ...

دست گلت درد نکنه لطف کردی این کارارو میکنم ممنون 

راستی قرص برای چیه استامینوفن یکی کافیه دُزش مهم نیس؟

دست گلت درد نکنه لطف کردی این کارارو میکنم ممنون  راستی قرص برای چیه استامینوفن یکی کافیه دُزش ...

فداتشم  قرص برا اینه ک بدن بچه رو نرم کنه  آره یدونه کافیه با یکی دو قاشق روغن  اگ آسپرین باشه بهتره ولی استامینوفنم خوبه