2777
2789

تو خونه مامانم یه گاوصندوق داشتم و چند دست لباس و ماسک مو و شامپو مخصوص خودم و حوله و یه لوازم جزیی دیگه همه رو جمع کردم با شوهرم آوردم خونه خودم انقدر گریه کردم تا اخرش از حال رفتم و شوهرم بردم درمونگاه سرم زدم دیگه هیچوقت اون خونه و اون کوچه رو نمیبینم 😔😔😔 هیچوقت تو اون خونه هیچکس منتظر من نیست دیگه منتظر نیست سه روز اول هفته رو برم اونجا بمونم هیچکس تو اون خونه دلتنگم نیست😔😔😔 مامان عزیزم رفت زیر خروارها خاک و تنهام گداشت همه ی ما رو خواهرام برادرام بچه هاشون و من..😔😔😔 دلم قد یه دنیا گرفته چشام میسوزه قلبم شکسته دلم غم داره روحم ناراحته مامان خوشگلم تو الان کجایی؟😔 عزیز دلم از خدا میخوام روحت در آرامش باشه اگه منو میبینی از خدا بخواه دل منم آروم کنه 😔😔😔 جای خالی مامانم تو خونه چقدر غم انگیز و جانکاه بود واسه من 😔😔😔 بچه ها لطفا یه فاتحه برای مادرم و همه اموات میخونید لطفا؟ممنونم 

ای عزیزم چقدر دلم گرفت 😔😔😔😔

خیلی سخته خیلی 😭😭😭

روح مامانت شاد 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر تلخخخخ

چی بگم عزیزم که آرومت کنه

روحشون شاد...

به این فکر کن هممون ی روز میریم.....

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
چقدر تلخخخخ چی بگم عزیزم که آرومت کنه روحشون شاد... به این فکر کن هممون ی روز میریم.....

تنها چیزی که کمی برام تسکین دهنده ست و هر روز به خودم یادآوری میکنم همینه منم یه روز میرم پیش مامانم و اون منتظرم میمونه تا اون روز😔

عزیز دلممممم

غم خیلی بزرگی داری😞

خدا رحمتشون کنه و به شما صبر بده🥀

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم 💫

روحشون قرین رحمت الهی 💚

خدا به دلتون صبر و آرامش بده انشاءالله

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚