2777
2789
عنوان

کدوم رشته تاپ تره

165 بازدید | 11 پست

دوستان رشته مهندسی شیمی  دولتی یا روانشناسی آزاد کدوم تاپ تر حساب میشه در کنار احترام به تمام رشته ها و همه زحمت میکشن اینا 

اگه یه خانم 35 ساله روانشناسی آزاد خونده باشه و یه دختر 25 ساله مهندسی شیمی دولتی بنظرتون کدومش بیشتر تلاش کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم ولی نظر بقیه رو میخوام بدونم و اینکه چرا وقتی پزشکیا رو مییگ این نظر رو ندارین    

من نظرم فرق نمیکنه 

همه قابل احترامن 

چه روانشناس چه مهندس شیمی چه پزشک 

𝕾𝖙𝖎𝖑𝖑 𝖜𝖎𝖙𝖍 𝕭𝕿𝕾
همکلاسیای من پسرا اکثرا پتروشیمی پالایشگاه استخدام شدند دخترا هم که آزمون استخدامی نمیشه شرکت کنند ...

با چه ذوقی رشتمو انتخاب کردم کلی شب بیداری و اعصاب خوردی  ولی الان ...

طرف با روانشناسی آزاد دو جا کار میکنه و اعتقاد داره رشته هی مهندسی از راحتی رفتن این رشته   واقعا کاش میشد رفففتت

با چه ذوقی رشتمو انتخاب کردم کلی شب بیداری و اعصاب خوردی  ولی الان ... طرف با روانشناسی آزاد د ...

بیخیال بابا مگه وضع این مملکتو نمیدونی از بعضی از آدما هم کلا نباید انتظاری داشت بدون اطلاعات هی میان اظهارنظر میکنن 

تسلیم نشو و ادامه بده آینده روشنه مطمئن باش