2777
2789

بلدرچین و پیاز و برنج نیمدونه با کره بزار بپزه له کن بهش بده

هویج سیب زمینی پخته شده پوره شده

فرنی باشیر گاو پسته و بادوم

تخم بلدرچین 

ابگوشت بدون ادویه و رب 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برا دخترم ماهیچه با قلم و سیبزمینی و هویج میپختم بعد لهش میکردم میدادم بخوره، یا ماهی رو تو فر کبابی میکردم که گوشتش نرم باشه بدم بخوره، بعضی وقتا هم استانبولی میزاشتم حالت یکمی له شده با خرده برنج میدادم

گندم و گوشت بپز بده مثل حلیم

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
من برا دخترم ماهیچه با قلم و سیبزمینی و هویج میپختم بعد لهش میکردم میدادم بخوره، یا ماهی رو تو فر کب ...

میدم حس میکنم غذاهاش تکراری شده گفتم شاید کسی ایده خاصی داشته باشه

میدم حس میکنم غذاهاش تکراری شده گفتم شاید کسی ایده خاصی داشته باشه

نه من متنوع درست میکردم، عین غذاهای سفره رو میدادم فقط برنج رو براش جدا درست میکردم، با خورده برنج که یکم نرم تر بشه، مثلا عدس پلو با گوشت ریشه شده که تو اب قلم دمش میآوردم، یا هویج پلو با گوشت بلدرچین، حتی خورش سبزی که میپختم توش ماهیچه میزاشتم به دخترم میدادم چون گوشت سفت نمیتونست بخوره، کلا غذاهای سفره رو بهش بده فقط ماهیچه براش بزار برنجم جدا واسش دم کن که متنوع بشه غذاها

من خودم چون روی رشد بچه م حساسم همیشه تو این موارد از یه متخصص کودکان خوب مشاوره میگیرم که به شما هم این راه حل رو پیشنهاد میکنم پزشکی که برام معرفی کردن خانوم دکتر پریا عباسیان هستش واقعا تا الان که خیلی از راهنماییشون استفاده کردم شما از هر کی خواستین مشاوره بگیرین ولی اگه این دکتر رو هم خواستین لینک ویزیت آنلاینش رو براتون میزارم  روی لینک کلیک کنین