2777
2789
عنوان

شوهرخسیس

704 بازدید | 32 پست

کیا شوهرشون خسیس بوده ولی درستش کردن راه کار بدین دارم دیوونه میشم ۳ سال ازدواج کردیم هنوز وسایل ضروری خونه ارو مقداریش مونده پول داره ها هرسال یدونه ساختمون میخره

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از کارتش کارت به کارت کن 

یه روش دیگه از دیجکالا خرید کن اما پرداخت درب منزل و بزن خودش مجبور میشه پرداخت کنه

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
بهت خرجی میده؟

خرجیو ک من اصا بیرون نمیرم براخرید خودش میخره ولی چن وقتیه رروزی ۱۰۰ تومن بزورازش میگیرم بعصی وقتام اصا نمیده ۱۰۰ تومن برا وسایل حساس 

از کارتش کارت به کارت کن  یه روش دیگه از دیجکالا خرید کن اما پرداخت درب منزل و بزن خودش مجبور ...

دلت خوش آجی اصا جرات نمبکنم از این کارا بکنم

خرجیو ک من اصا بیرون نمیرم براخرید خودش میخره ولی چن وقتیه رروزی ۱۰۰ تومن بزورازش میگیرم بعصی وقتام ...

بهش بگو من احتیاج دارم این نفقست به گردنته بهم بدی بعدش پولاتو پس انداز کن چیزاتم اون میخره

کارت ب کارت کنه میشه دزدی

کارتش ک دس من نیس بیرونم نمیرم اصا یجورایی غیرتی خیرسرش بیرون ک نمیرم مگه چن ماه یبار میگه زن نباید ول باشه اینم نظر کوفتیشه

کارت ب کارت کنه میشه دزدی

عزیزم اسیر که نگرفته شوهرشه وظیفشه اسمش چیه زندگی مشترککککک مگه میشه خرجی زنشو نده

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
کارتش ک دس من نیس بیرونم نمیرم اصا یجورایی غیرتی خیرسرش بیرون ک نمیرم مگه چن ماه یبار میگه زن نباید ...

نه کارت به کارت نکن دیگه دفعه بعد اصلا پول نمیبینی شوهرته دشمنت که نیس یواشکی برداری

چندوقته ازدواج کردی؟

شوهر رفیق منم خسیس بود دوستم اینجوری ازش پول میکشید مدرسه بچه اش می‌گفت مثلا صدهزار بیارید این الکی می‌گفت گفتن سیصد بیارید دکتر می‌رفت خودش یا بچه اش الکی ویزیت وداروها روبیشتر می‌گفت کادو میخواست ببره می‌گفت پانصد این دویست برمیداشت یا سیصد بقیش می‌داشت تو پاکت آرایشگاه رنگ مو می‌گفت مثلا یه تومن این می‌گفت دو‌تومن گفته تخفیف گرفتم یک ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌وهفتصد بدبختی داشت ولی زرنگ بود 🤣🤣🤣🤣