2777
2789

دیروز دادم یکم سرفه کرد.

امروز برنجش رو بیشتر له کردم راحت خورد.

بهش سوپ و فرنی و بیسکوییت له شده هم میدم. آب خورش مثل قورمه سبزی هم میدم بهش.

اشکال نداره؟

پسر بزرگم فقط حریره بادوم و فرنی و سوپ میکس شده میخورد. این یکی همه چی میخوره. به جز عسل و شیر و مرکبات بقیه چیزا رو میدم بهش

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین چیزایی که به پسر بزرگتون میدادی میدم

آخه حوصله ندارم هر روز براش غذا جدا بذارم. کارم زیاد شده. همین چیزایی که خودمون میخوریم بهش میدم اونم میخوره.

حالا نمی‌دونم ضرر داره یا نه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

شله زرد خیلی شیرین نیست براش؟فک کنم قندش و زعفرونش زیاد باشه برای نینی

آره قندش زیاده ولی میخوره. البته حجمش زیاد نیست. کل لقمه هاش اندازه یک قاشق مربا خوری میشه

غذای سفره زوده براش عزیزم .گناه داره

معدش نابود میشه 

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
آخه حوصله ندارم هر روز براش غذا جدا بذارم. کارم زیاد شده. همین چیزایی که خودمون میخوریم بهش میدم اون ...

ضررکه داره معده اش امادگی غذای بزرگترها رو نداره ،بعد صبح به صبح یه قابلمه کوچیک براش سوپ بزار کلا ده دقیقه نمیشه ،کمی با حوصله تر عمل کن .

ببخشید عزیزم شما سوپ مخصوص واسه نوزادتون درست میکنید؟اگه اره چه چیزایی باید تو سوپش ریخت؟

نه جدا درست نمیکنم. همین سوپ خودمون فقط به جای رشته برنج میریزم تو سوپ. نمک خیلی کم و آبلیمو و آب نارنج برا نی نی نمی‌زنم.

براش میکس میکنم بخوره.

خودمون هم نمک و آبلیمو میریزم بیشتر

شله زرد توش گلاب وزعفرون داره که حساسیت زاست ،در ضمن ممکنه تکه ای از بادوم له نشده هم بره داخل دهانش ...

بادوم نریختم کلاً.

ولی راست میگی گلاب حساسیت میاره.

زعفرون نمی‌دونستم.

شکر زیر یه سال خوب نیست 

داخل فرنی هم نباید شکر باشه؟.

بد مزه میشه که.

شیر مادر و شیر خشک هم شیرین هستن