2777
2789
عنوان

به بچه ۶ ماهه شله زرد بدم اشکال داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3550 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضررکه داره معده اش امادگی غذای بزرگترها رو نداره ،بعد صبح به صبح یه قابلمه کوچیک براش سوپ بزار کلا د ...

میگم از این سرلاک ها که آماده هست داروخانه ها میفروشن براش  بخرم خوبه به نظرت؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

داخل فرنی هم نباید شکر باشه؟. بد مزه میشه که. شیر مادر و شیر خشک هم شیرین هستن

نمک تازیر۱سال ممنوعه 

شکرتازیر۲سال ممنوعه

وقتی طعمشو ندونه ازکجامتوجه بشه بدمزه اس معده بچه رو با نااگاهی خراب نکنید حوصله نداریم بچه نیاریم

داخل فرنی یه کوچولو نبات بنداز یا خرما له کن توش 

خرما هم حساسیت میاره آخه 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

نمک تازیر۱سال ممنوعه  شکرتازیر۲سال ممنوعه وقتی طعمشو ندونه ازکجامتوجه بشه بدمزه اس معده بچه ر ...

عزیزم خب شما شیر خشک نخوردی تا حالا؟

کلی شکر داره.

حرفهای من در آوردی نزنین لطفاً.

هیچ پزشکی به من نگفت نمک و شکر ممنوعه کلاً 

میگم از این سرلاک ها که آماده هست داروخانه ها میفروشن براش  بخرم خوبه به نظرت؟

من به هیچکدوم از بچه هام ندادم ،چون احساسم اینه مثل غذای بیرون برای بزرگترهاست.فرنی ،حریره بادوم ،سوپ ،گوشت وعدس وحلیم خونگی بهترین غذا برای بچه هاست .

ممنون

قربانت. البته میکس فقط برا اولاشه. بعد که بزرگتر بشه باید همینطور عادی بدی بخوره

من به هیچکدوم از بچه هام ندادم ،چون احساسم اینه مثل غذای بیرون برای بزرگترهاست.فرنی ،حریره بادوم ،سو ...

دستت درد نکنه.

منم به بزرگه ندادم. وای برا این کوچیکه از بهمن میرم سرکار میترسم وقت نکنم براش غذا درست کنم

عزیزم خب شما شیر خشک نخوردی تا حالا؟ کلی شکر داره. حرفهای من در آوردی نزنین لطفاً. هیچ پزشکی ب ...

منکه نوزادم یه روز نمکدون تو خونه بود برداشته بود نمکارو خورده بود من تو آشپزخونه بودم ولی خب سهل انگاری از من بود 

منکه نوزادم یه روز نمکدون تو خونه بود برداشته بود نمکارو خورده بود من تو آشپزخونه بودم ولی خب سهل ان ...

حالا اون اتفاق بوده.

همیشه که تکرار نمیشه.

نگران نباش طوری نمیشه