2777
2789
عنوان

بحث با ....

45 بازدید | 4 پست

امروز به مامانم یک چیزی گفتم بهم گفت حرفات همیشه تلخه و  فلان🥲اینو چند بار هم بهم گفته 

میدونین من اصلا از حرفام چیزی تو دلم نیست ولی وقتی تو بحثی یا چیزی هستم دیدم که با گفتن بعضی حرفا تا ته اون فرد رو میسوزونم یا شاید هم دلشکستگی ولی من واقعا نه میخوام دل کسی و بشکنم نه دل کسی بسوزونم اصلا دوست ندارم کسی و ناراحت کنم ولی نمدونم چرا اینجوریم ؟؟ پس من چیکار کنم کنم خفه شم و با هیچکس حرفی نزنم ؟ 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 

دقیقا منم همینطور البته به نظر خودم حرف بدی نمیزنم 

آخه نمدونم با این قضیه چیکار کنم 

مثلا حرفی میزنم فک میکنن منظور دارم ؟ یا مثلا از من یک چیزیو میپرسن من واقعا ها جوابشو نمدونم و میگم هم نمیدونم باز اونا فکر میکنن من نمیخوام جواب بدم 

واقعا خیلی مزخرفه گاهی فک میکنم برای اینکه دل کسیو نشکنم پس سکوت کنمم دیگه و هیچی نگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه نمدونم با این قضیه چیکار کنم  مثلا حرفی میزنم فک میکنن منظور دارم ؟ یا مثلا از من یک چیزیو ...

دقیقا 

کاملا درکت میکنم منم هی تصمیم میگیرم ساکت باشم ولی نمیشه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
دقیقا  کاملا درکت میکنم منم هی تصمیم میگیرم ساکت باشم ولی نمیشه

من چون معمولا سعی میکنم ساکت باشم و چیزی نگم من و یکسریا دختری میدونن که بلد نیست جواب بده 

اما تو بحثا و حرفا من میدونم چجوری جواب طرفمو بدم که تا ته بسوزه ولی خب سکوت میکنم اما گاهی عصبانی که میشم دست خودم نیس 

خدا مارو ببخشه 

خدا خودت که میدونی تو دلمون چیزی نیس اگر بنده ای از بندگانت از ما ناراحت بود خودت کاری کن مارو ببخشه آمیییین