2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه نوزادم دو هفتشه...

116 بازدید | 18 پست

خیلی ب خودش میپیچه وقتی شیر میخوره هی سرشو میچرخونه وقتی میخواد دفع کنه خیلی زور میزنه چیکار کنم دکتر رفتم گفت باده و فقط گفت اینطوری بغلش کنم دردش کمتر میشه اما خب دخترم خیلی اذیت میشه غذاهای نفاخ هم نمی‌خورم چیکار کنم دل دردش کمتر بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفوع ش چطوره خیلی خشکه؟  یبوست نداره؟  احتمالا کولیک داره . ببر یه دکتر دیگه قطره میدن کولیکیدز و... پسر منم داشت هیچی هم خوبش نمی کرد من عرق شاهسپران یا نعنا می دادم . یکم آروم می شد. 

نفخ کردن.غذاهای نفاخ نخور.زیره دم کن بخور

موقع شیر خوردن بالاتنه ش بالاتر از پایین تنش باشه.بعد هر وعده شیر خوردن بزار رو شونت و بزن پشتش تا اروغ بزنه.شکمش و دور نافش رو به حالت چرخشی ماساژ بده و پاهاشو اروم به سمت شکم جم کن و صاف کن

خدایا شکرت♥️
آخه دکتر گفت زیر ۲۵ روز بهش قطره ندم 

پس صبر کن یکم

شیرخودتو میخوره؟؟

پاهاشو حالت دوچرخه زدن بچرخون باد شکمش خالی بشه

شیردادی یکم حالت نشسته نگهش دار

خودتم خیلییی باید رعایت کنی 

خلاصه تا۴ماه کولیک طول میکشه تا۶ماه رفلاکس

بچه تا ۶ماه همینه