یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم تحقیقات شما در مورد دکتر جاودانی به کجا رسید؟
۵شنبه پیشش عمل کردم .اتل رو چهارشنبه درمیارم . یه نفر گفت معمولی . دونفرم راضی بودن. یکی تو نی نی سایت گفت گوشتی ها رو خوب درنمیاره. من چون بینیم ترمیمی بود و خیلی عمل ترمیمی داشت و از مدل بینی هاش خوشم میومد عمل کردم . تامپون دراوردم بینیم کیپه . انگار مخاطی توشه مثل حالت سرماخوردگی . ی موقع راهش باز میشه . منشی گفت بخاطر تورمه . حالا برم پیش دکتر ببینم چی میگه.
دستمزد دکتر ۱۴۰ . ۱۰ تومنم کلینیک . ترمیمی بودم. ولی کلا نرخ ترمیمی از سی و خردی قیمت بود . ولی اونایی ک من دیدم اکثرا رنج ۶۰ تا ۸۰ بودن.. جراحی اولیه ارزون تره. فردا گچ رو در میارم. ولی بینیم هی کیپ میشه . بخصوص سوراخ بینی سمت چپ. انگار مخاط یا خون خشک شده راهشو بسته باشه . فردا برم ببینم چطور میشه.
دستمزد دکتر ۱۴۰ . ۱۰ تومنم کلینیک . ترمیمی بودم. ولی کلا نرخ ترمیمی از سی و خردی قیمت بود . ولی اونا ...
ممنونم از جوابی که دادی ان شاالله همون چیزی میشه که دلت میخاد، دستمزد دکتر ۱۴۰ فقط عمل بینی انجام دادی؟؟؟؟ یکم برا من زیاده کسیو نمیشناسی که هم دکتر خوبی باشه هم مبلغی که میگیره کمتر باشه من پیوند غضروف هم لازم دارم
ممنونم از جوابی که دادی ان شاالله همون چیزی میشه که دلت میخاد، دستمزد دکتر ۱۴۰ فقط عمل بینی ان ...
خواهش میکنم عزیزم. بله فقط عمل ترمیمی بینی. واقعا نرخش بالا بود . من خودم بیشترش رو با پول وام جور کردم . ببین دکتر مجتبی ملکی ، تعریفشو شنیدم ولی نمیدونم ترمیمش چطوره. نرخ ترمیمیش فک کنم ۸۰ تا ۸۵ بود. عطایی، ترمیمی ۱۲۰ با پیوند و بدون پیوند ۱۰۰. امین نوروزی خیلی بگیر نگیر داشت. ی سری واقعا راضی ی سری واقعا ناراضی بمن قیمت ۶۷ داده بود. طراح طب دکتر جواد رحمتی هم ۶۷ اینا قیمت داده بودن. بازم باید ببینی کیا کار ترمیم بیشتر انجام میدن و اکثرا راضین یا نه . فقط به پیج دکترا اکتفا نکن . حضوری بیشتر کمک میکنه تصمیم بگیری
دکتر اعتمادی سه ماه پیش فک کنم بود ک رفتم پیشش ترمیمی ۳۵ بود بنظرم . نمیدونم چقدر کار ترمیم انجام داده . ولی منو دید گفت تغییر محسوسی نمیکنی و این چیزا