2777
2789
عنوان

خواستگار ندارم ...

476 بازدید | 10 پست

٣٤ سالمه سر کار میرم ارشدم سه ساله تموم شده از نظر قیافه بد نیستم تیپم معمولیه  و اخلاقمم آرومه کاری به کار کسی ندارم و تا حالا نشده کسی اسممو به بدی برده باشه خونواده مم خیلی ساده ند و وضع مالی پدرمم هم بد نیست ولی نمیدونم چرا تا حالا خواستگار جدی نداشتم هر کسی هم که اومده خونمون واسه خواستگاری یه چای خورده و رفته قبلا سالی یکدفعه کسی در این خونه رو میزد الان سه سالیه که همونایی که میومدن و میرفتن هم دیگه نمیان . قبلا با چند اقا پسر هم واسه آشنایی حرف زدم و با اقایی هم حدود ٨ ماه در رابطه بودم ولی هیچ کدوم واسه خواستگاریم پا پیش نذاشتن یا اینکه رابطه ی جنسی میخواستن و من هم باهاشون کات میکردم واقعا نمیدونم دلیلش چیه خیلی از همکلاسیها و دوستا و دخترای فامیل که تیپ و قیافه شون به اندازه ی من هم نبود ازدواج کردن و بچه دارن ولی من هنوز ..... دلم بچه میخاد خیلی غصه میخورم اگه هیچ وقت مادر نشم چی ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترا تا قبل از ۳۰ سالگی اوج خواستگاراشون هست ، هر چند کمیت مهم نیست ، کیفیت مهمه 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

خب اینک اخلاقت ارومه روش بیشتر کار کن..چ چیز متفاوتی داری ک طرف مقابل جذبت بشه ..شغلو قیافه رو ک خیلیا دارن چرا سراغ اونا نره؟شرو شیطونو لوند و زرنگ باش..ضعیف و ساده و مظلوم زیاد بکارت نمیاد..چله هم بگیر من خودم همین دیروز پریروز ازش جواب گرفتم اونم سه چار تا ،اخری رو تا ازمایش خونم رفتیم ولی بخاطر ی سری مسائل و دگم بودن ردش کردم

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

واقعا

اره جدی جواب میده ولی من احزابو نگرفتم

اینارو گرفتم با۱۲۹ذکر یا لطیف تا۴۰روز ب نیت شهید ابرهیم هادی و سامانلو

1⃣چله یاسین( ۷ تا چهارشنبه سوره یاسین
یکیشو گرو نگه میداری یعنی ۶ تا میخونی
ان شالله حاجت گرفتی هفتمی رو میخونی از طرف شهید رضا تورجی به امام زمان)
2⃣چله زیارت عاشورا(از شهید نوید صفری به امام حسین)
3⃣چله حدیث کسا(ازحضرت زهرا به امام زمان )
4⃣طه(از شهیدعلی حاتمی به امام زمان)
6⃣ختم یازده روزه مزمل(هر روز از یک امام به امام زمان)

واقعا

در کنارش خیلی ع نی نی سایتیا دعا کردن دقیقن عین چیزی ک دعا کردن اومد ولی لامصب ول نمیکرد ..گفته بودم دعا کنین علاقمند باشه دقیقن همونجورم شد تا همین الانشم پیگیره