2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی ناراحتم تنبلی دارم فعلا دکتر بهم قرص داده یکسال بخورم . پریودتون منظمه شما؟

نه متاسفانه ، یکی از نشونه های تنبلی همین نامنظم بودن پریه ، چه دارویی مصرف می‌کنین 

نه متاسفانه ، یکی از نشونه های تنبلی همین نامنظم بودن پریه ، چه دارویی مصرف می‌کنین 

آره منم نامنظمه رفتم دکتر بهم سیپروترون کامپاند داده یکسال بخورم قبلا هم یکسال پروژسترون بهم داد بخورم

عزیزم من از وقتیکه یادمه پریودم همیشه نامنظم بوده.. تنبلی تخمدان داشتم... دکتر میرفتم قرص می‌نوشت و میگفت وزنتو کم کن... قرص نمیخوردم همینطوری بدتر میشدم

تا وقتی که نامزد کردم و دیگ خواستم جدی پیگیرش باشم

تو نامزدی هم چاق شده بودم حسابی 

تا اینکه رفتم لیپو شکم پهلو کردم... خونده بودم که علاوه بر تنبلی تخمدان رو چیزای دیگه هم تاثیر خوب داره... البته منظور من بیشتر زیبایی بودش

بعد از لیپو رفتم دکتر  دکتر شاخ درآورده بود که چقد وضعیت تخمدانات بهتر شده... بازم وزنتو بیار پایین... ۳ ماه رفتم باشگاه فشرده تمرین کردم خصوصی کار می‌کردم ۱۶ کیلو کم کردم.. و تنبلیم درست شده بود دو ماه که باردار شدم بعدش... الان ۶ ماهه زایمان کردم چاق شدم نامنظمی دارم باید لاغر کنم دوباره... با ورزش هم میشه که شکم پهلو رو آب کرد اگه که هم رژیم بگیری هم ورزشتو دیگه ول نکنی... من نامنظم میرفتم باشگاه رژیم هم نداشتم واس همین شکم پهلو آب نمیشد رفتم لیپو کردم فکر میکردم با ورزش شکم آب نمیشه... هزینه کنی خصوصی یا نیمه خصوصی با مربی بدنسازی کار کنی عالیه 

علایم تنبلی تخمدان چیه؟ ایه تاخیر پریود در حد ۴ روز بازم تنبلیه؟ اونم با وجود خوردن قرص الدی قبلش

من علائمی خاصی نداشتم رفتم سونو یه چکاب بشم ببینم چرا همش تاخیر میوفته بهم گفت که تنبلی داری ، اگه همیشه منظم بوده اینبار عقب افتاده نه نیس 

علایم تنبلی تخمدان چیه؟ ایه تاخیر پریود در حد ۴ روز بازم تنبلیه؟ اونم با وجود خوردن قرص الدی قبلش

علایمش پریود نامنظمه و جوش و غیره اما اگه میخوای مطمئن بشی داری یا نه باید بری سنو مشخص میشه 

عزیزم من از وقتیکه یادمه پریودم همیشه نامنظم بوده.. تنبلی تخمدان داشتم... دکتر میرفتم قرص می‌نوشت و ...

آفرین چه پشتکاری ، راستش منم خیلی دلم میخواد برم باشگاه ولی شرایطش رو ندارم تو خونه هم بخوام انجام بدم انگیزه ندارم حالا شما میگی اضافه وزن من همونم ندارم تازه کمبود وزن هم دارم گلی 😂🙁دارویی چیزی در کنارش مصرف نکردی 

آره منم نامنظمه رفتم دکتر بهم سیپروترون کامپاند داده یکسال بخورم قبلا هم یکسال پروژسترون بهم داد بخو ...

آها انشالله که زودتر نتیجه بگیری ، من فعلا متفورمین میخورم ببینم این ماه نتیجه میگیرم باهاش یا نه