2777
2789

حقیقتش ماشین قدیمی شده روغن سوزی اینا داره و خوب دیگه مسافرت درستی نمیشه باهاش رفت ... چند باری ام یهو خاموش شده روشن نشده ... خلاصه مدل ۸۲ ایناست ... خ همسرم میگه طلاها رو بفروشیم ماشین بهتر بگیریم .. 

حالا طلای خاصی ندارم ...نهایت ۲۰ گرم ..( گوشواره و هدیه پدر مادرم و نمیدم)  

حالا موندم سر دو راهی بذارم بفروشه یا نه 

راستی سند و به اسمم نمیزنه .. میگه دردسرش زیاده ...

البته تا عید قول داد همسرم که النگو جدید بگیره برام تا سالگرد عقدمونم دوباره یه ست حلقه بگیره( حلقه عقدم بزرگه برام دوستش ندارم میخواستم عوض کنم) 

وامم جور نشد وگرنه نمی‌خواست طلاهامو بگیره خودش ام یه مقدار جور کرده تغریبا یه ۱۰۰ تومنی میشه روی ماشین بذاریم 

همسرم آدم خوبیه ... همیشه هوامو داشته ... می‌دونم لیاقتشو داره ... ولی خوب بازم دو دلم ... کل طلاهام هموناست

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا این طلا چیه که وقتی گیر میارین دیگه دل نمی‌کنین ازش 

طلا سرمایه س واسه زندگی مشترک

تو حاظری یه ماشین به قول خودت داغون که یه مسافرت نمیشه باهاش رفت و همش خرج در میاره رو عوض نکنی اما طلا داشته باشی؟؟ این چه طرز تفکریه

بابا این طلا چیه که وقتی گیر میارین دیگه دل نمی‌کنیم ازش  طلا سرمایه س واسه زندگی مشترک تو حا ...

نه حقیقتش النگو ها رو واقعا مشکلی ندارم ... یکم سر حلقه ناراحتم ...حلقه نشونم خیلی برام خاطره قشنگی داره سر همون وگرنه برای بقیه اصلا ناراحت نمیشم ... 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

من طلا میخرم همسرم طلا میخره دقیقا برای چنین روزایی چون اصلا اهل استفاده نیستم 

زندگی مشترک یعنی همین البته اینکه هر دو همسر معنی زندگی مشترک رو درک کنن و برای هم حساب و کتاب نداشته باشن هم مهمه  

شما هم که میگی همسرت آدم با درکی هست 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

دقیقا من برای خونه فروختم 

مادرشوهرم قراربود ۹۰۰ میلیون داشت ۱۵۰ به شوهرم قرض بده بعد دوهفته گفت نمیدم شوهرم دنبال وام نرفت دیر شد من طلا فروختم 

بعد مادرشوهرم گفت ندادم که ندادم زنت وظیفه اش بوده زنته دقیقا شوهرم به مادرش گفت من که براش طلا رو نخریده بودم مال خودش بوده 

بعد یک ماه اخرش شوهرم گفت بهم مامانم راس میگه ما باهم زندگی میکنیم توباید میدادی 

منم گفتم پس فیلم خودت ومادرت بود که طلای منوبفروشید 

حالا مادرشوهرم عین ۹۰۰میلیون رو داد به برادرزاده خودش به پسرش ندادقرض 

منم چن ماهه دیگه باهاش صحبت نمیکنم 

خواهرم ن نکن نفروش مگراینکه ماشین به نام خودت بزنه 

دقیقا من برای خونه فروختم  مادرشوهرم قراربود ۹۰۰ میلیون داشت ۱۵۰ به شوهرم قرض بده بعد دوهفته گ ...

نمیزنه ... ولی خوب همسرم آدم بدی نیست الان ۳ ساله باهمیم خودشو ثابت کرده ... می‌دونمم دستش بیاد درجا جبران می‌کنه برام ولی خوب نگران واکنش خانواده هام ... قطعا جفت خانواده ها بد برخورد میکنن با فروش طلاها...  نمی‌خوام بگم به کسی اینجوری طلاها رو دادم ولی مادرم قطعا می‌فهمه ... 

خیلی از همتون ممنونم رفقا ... لطف کردید نظر دادید از همگیتون ممنونم برای وقتی که گذاشتید

نمیزنه ... ولی خوب همسرم آدم بدی نیست الان ۳ ساله باهمیم خودشو ثابت کرده ... می‌دونمم دستش بیاد درجا ...

ببین چون خودم تجربه کردم دارم میگم بعد خیلی بد میسوزونن آدمو 

چرا سخت باشه خوب بزنه به نامت 

ببین زبونی بگی زبونی حاضر هست به نامت کنه که توتوی عمل میخوای واقعا بدی بفروشه 

من ۱۲ سال هست زندگی میکنم ۲ تا بچه دارم چجور با ۳ سال اینقد مطمعن هستی شوهرمنم بد نیست ولی تحت تاثیر حرب دیگران میگن وظیفه زن بوده نمیگن محبت کرد 

طلایی که خریده داده دیگه مال شماست هدیه وهبه بوده 

خودت میدونی بدی مطمعنا پشیمون میشی 

نوشتم بخون پایین تر

عزیزم شما طلاهایی که خودت خریدیو فروختی 

من بخوام طلاهای خودمو بفروشم ازش دست خط با امضا میگیرم که در اولین فرصتی که پول دستم اومد برام بخره هر چند فقط یه دستبند ۴گرمی دارم و پنج شیش تومن پول که با پس انداز خودم خریدم 

ولی شوهره ایشون طلارو با پول خودش خریده خب