2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گرانیت مشکی. عالیه. به کسایی که میگن ما شنیدیم به درد نمیخوره گوش نکن، ببین کی داشته و استفاده کرده.

منکه کیف میکنم، یک اسکاج میکشم براق میشه مثل روز اول. ولی استیل داشتم همس سیم و وایتکس دستم بود از اخرم زرد بود

از اونایی که تازه زدن نپرس.من ناراضیم سفیده مال من.الان تقریبا ۴ ۵ ساله دارم.به شدت لک پذیره.مدام باید وایتکس به دست باشی.ریه داغون میشه.دوستم نسکافه ای داره اونم ناراضیه.مشکی دارا هم دو سه سال اول راضبن بعد شروع میکنه به سفیدک زدن.البته من مشکی رو تز نزدیک ندیدم فقط از دوستانی که دارن شنیدم

من ترسیدم سفید بخرم ، هر کی داشت میگفت تند تند زرد میه و یکسره دامستوس به دستمونه. ولی مشکی خیلی باح ...

مشکی رنگش به کابینتای من نمیخورد ولی آره دردسرش کمتره

در هر صورت مواظبتای خاص خودشو داره ولی کاملا ارزششو داره بنظر من خیلی شیک و خوبیش اینه که مثل استیل لک نمیشه

از اونایی که تازه زدن نپرس.من ناراضیم سفیده مال من.الان تقریبا ۴ ۵ ساله دارم.به شدت لک پذیره.مدام با ...

اره سفیدک میزنه از رسوب اب ولی به راحتی تمیز میشه. مخصوصا اب مشهد که بسیار افتضاحه ، اما با اسکاج و مایع راحت تمیز میشه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز