2777
2789

سلام بچه ها ، شیش ماهه اقدامم

پریودم به شدت منظمه ولی دو ماهه تغییر کرده، ماه قبل سه روز عقب انداختم این ماهم پنج روز جلو، اصلا چنین چیزی برام سابقه نداشته به جز بارداری خارج رحمی قبلیم ، اونایی که تجربه داشتن با حرف قدیمیا موافقن که این جنگ بچه ست و ماه های بعد باردار میشم؟ 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال باش .بچه میخواهی چیکار .من از باردار شدن زایمان هراس دارم خواستگار رد میکنم به هر دلیل ممکن فقط بخاطر مشقت بارداری زایمان بچه داری 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
بیخیال باش .بچه میخواهی چیکار .من از باردار شدن زایمان هراس دارم خواستگار رد میکنم به هر دلیل ممکن ف ...

زندگی همش رنجه، بچه و شوهر داشتن یا نداشتن اصل موضوع رو عوض نمیکنه، مهم اینه مقاومت ادم چقدره ، ادم باید نترس باشه و دلخوشیایی برای خودش بسازه تا بتونه با بازی سرنوشت کنار بیاد ، ادم همدم میخواد ، بچه میخواد که هر بار بوسش کنه دردای دنیا یادش بره 😊، نترس باش و زندگیتو بساز دوستم

منم پریودم نامنظم بود رفتم دکتر قرص دوفامد داد دوره اول دوروز بعد قطع کردنش پریود شدم. دوره دوم و سو ...

تجربه شو نداشتم، پریود تا یک هفته عقب و جلو بشه نامنظمی محسوب نمیشه

زندگی همش رنجه، بچه و شوهر داشتن یا نداشتن اصل موضوع رو عوض نمیکنه، مهم اینه مقاومت ادم چقدره ، ادم ...

الان یک ماه دوستم مهاجرت کرده رفته چک با مردی۶۵ ساله ازدواج کرده تا از اونجا کوچ کنه تعریف کرد حالم بهم خورد از شوهر ۲۲سالشه مجرد بود الان دارو مصرف کرده تا زودتر حامله بشه این چه زندگی ولذته 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
الان یک ماه دوستم مهاجرت کرده رفته چک با مردی۶۵ ساله ازدواج کرده تا از اونجا کوچ کنه تعریف کرد حالم ...

ازدواج تو ایران جشن بزن برقص دارد اونجا آتلیه رفته با هزینه خودش عکس فیلم با شوهر بودن یه پیرمرد گرفته ...