2777
2789

گن استفاده نکردم😶 مهمون از همون لحظه ای که از بیمارستان مرخص شدم تا روز دهم اومد!!! لباسم همون لباسای عادی خودمو می‌پوشیدم روشم چادر رنگی چون همشون با مرد میومدن😐 گیر یه مشت ادم نفهم افتادم چند روز دیگه زایمانمه دوباره و واقعا دارم دیوونه میشم....

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
گن استفاده نکردم😶 مهمون از همون لحظه ای که از بیمارستان مرخص شدم تا روز دهم اومد!!! لباسم همون لباس ...

چه زود اومدن

انشالا بسلامتی زایمان کنی سزارین یا طبیعی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه زود اومدن انشالا بسلامتی زایمان کنی سزارین یا طبیعی

اره زود میان زیادن و خیلی هم بیشعور... هی میگن وای چاق شدی وای چقدر بچت ریزه... قربونت گلی سزارینم...

فرار کن خونه ی کسی که مهمون نیاد اونجا

عزیزم قله ی قافم برم میان...‌ زایمان قبلیم تو اوج کرونا بود سه سال پیش... روزایی که روزانه ۲۰۰‌ ۳۰۰ نفر فوت میشدن... هرچی التماسشون کردم گفتن نههههه ما باید بیایم... حالا ماسک میزدن ولی خدا میدونه اون روزا چه استرسی داشتم...خودم جهنم نوزاد تازه متولد شده کرونا میگرفت چیکار میکردم🥲😣

فکر کنم محکم بستن شکم ، کار درستی نیست . از داخل بدنت رو خراب می‌کنه . منم هفته ۳۴ ام ، خیلی ذهنم درگیر همین چیزای. فعلا ک روغن کنجد میزنم ب شکمم ترک نیافتاده ، بعد زایمان نمیدونم چی میشم