2777
2789
عنوان

شوهرم میگه مهرتو ببخش تا طلاقت ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 35 پست

اون که داره میبینه دوست نداری طلاق بگیری بعد تو این وضع میگه بیا مهریتو ببخش اصلا نبخشیا مهریه حق یه زنه شما که قرار نیست بگیری ولی با بخشیدنش انگار ارزش خودتو آوردی پایین به حرف فامیلم گوش نده 

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بیاه  

کسی که خجالت نمیکشه حرف زنش رو نقل فامیل کنه و اونقدر عرضه نداره که حرفش رو مستقیم بزنه نه با خاله زنک بازی، آدم زندگی نیست. این کارو بکنی دیگه مانعی نداره تا عمق فاجعه وجودشو نشونت بده.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چند سالته عزیزم ؟  عذر میخوام  میزان تحصیلات تون رو میشه بدونم ؟  گلم مهریه پشتوانه ...

ببخشید میشه یه سوال ازتون بپرسم در زمینه ی ارشد وزارت بهداشت ؟

دوست داشتن کـه عیب نیست بابا جان😍دوست داشتن دل آدم را روشن می کند😊اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می کند🤐اگر از حالا دلت بـه محبت انس گرفت🤩سفر کن بـه هیچکس هم نگو🤗یک رابطه عاشقانه را زندگى کن و بـه هیچکس هم نگو!🤗 ‏شاد زندگى‌کن و بـه هیچکس هم نگو🤗 ‏آدم‌هـا ‏چیزهاى قشنگ را ‏خراب میکنند😉جبران خلیل جبران

من نمیدونم بینتون چی شده

ولی اگه میخواد زندگی کنه چرا مهریه ببخشی؟؟

بگو بخوایم زندگی کنیم که من مهریه نمیگیرم ازت، از چی میترسی؟!

به هیج وجهههه نه کم کن نه ببخش.

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️

معنی جمله ش : من برای طلاق دادن تو با یه مشکل مواجه هستم به نام مهریه ، چون خودم رفتم درخواست طلاق دادم عین خر توی گل موندم تو بیا و یه حماقتی بکن مهریه ت رو ببخش تا من بتونم مفتکی بدون اینکه هزینه ای بدم و از اینکه گند زدم به زندگیت تاوانی بدم ، برم پی الواتی خودم 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

انگار یکی خودش اینجا مرد زندگی نیست مردی که از خودش مطمئن باشه که بهترین خودشو تو زندگی گذاشته دنیال این چیزا نیست 

بنظرم گولشو نخور مطمئنن یه چیزایی تو سرشه وگرنه موقع بله برون که مهریه و تایین میکنن چرا قبول کرد هرچندتایی که مهریتونه

عمرا اینکار نکن مرتیکه چه زرنگ بازی درمیاره، بگو اتفاقا فامیلا ما میگن شوهرت مرد زندگی نیس وگرنه مهریه ات رو تمام و کمال می داد و رو سرش می ذاشتت

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
چرا از بخشیدن پشیمونی یعنی زندگیت درست نشد با بخشیدن مهر

چرا خدایی درست شد و شوهرم قووول داد یه زندگی عالی برام بسازه و خدایی به قولش عمل کرد 

هیییچ نقصی هم نداره 

نه خیانت و نه هیچیییی 

ولی کلااا خوب نیست زن بدون مهریه 

پشتوانه و دلگرمیته 

من الان با اینکه تو زندگیم مشکل ندارم ولی ترس دارم 

همش دنبال پول جمع کردن هستم 

همش شوهرم هرچی میخره چوس مثقال از جیب خودم میزارم روش میگم چون پول منم قاطیش باید بزنی به نام من 

اگه مهریه بود هیچ کدوم اینارو نمیکردم 

وقتی ببخشی تو هم نباشی می‌تونه طلاقت بده اگ دوستت ندارع محترمانه از زندگیش بیرون بیا 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید