2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 33 پست

الان دوماهه کلا کار رو گذاشتم کنار....الان صدام زد یکم حرف زدیم قسمم داد که هیچ رابطه ای با طرف نداشتی و اینا...آخرم گفت نمیخواد پرینت بگیری..ولی من میترسم نگیرم...دو سه بار دیگه باز گفت همه چی تموم من قبول میکنم که هیچی بینتون نبوده..ولی باز بعد یه مدت شروع کرد به حرفاش....الان میگم حداقل پرینتو بگیرم باز شروع کرد به شک چیزی دستم باشه از خودم دفاع کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم روانشناسا میگن همه چیزتو به شوهرت نگو حتی قدیمیا هم ضرب المثل دارن که همه تنتو به شوهرت نشون ...

درسته حرفتون و قبول دارم ولی یه چیزایی هست گفتنش قشنگ تره مثلا من همکار مرد دارم به احتمال نود درصد شوهر میفهمه بعد چه فکری میکنه از پنهون کاری خوب از اول خودم همه چی و بگم و همیشه رو بازی کنم هم قشنگتره هم درستر هم حرف و شک از توش در نمیاد 

همونطور که من از شوهرم همچین چیزی و انتظار دارم 

ولی یه وقتی هست حرفی بین خانواده پیش میاد نمیگی مربوط به خودت و خونوادته چرا باید خودتو ببری زیر گوشه و کنایه و بی ارزش کنی خودتو خونوادتو اون موقع اس که میگن همه چی و نگو چون مربوط به خودته