2777
2789
عنوان

بچه ۶ ساله دارم و میخوام جدا بشم

690 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها من ۸ ساله که ازدواج کردم و یه دختر شش ساله دارم ولی باهمسرم نمیسازم. خیلی بددهنه و گاهی فانتزی های جنسیش رو بزبون میارهو منو از خودش منزجر کرده. دیگ بهش حسی ندارم برخلاف دو سه سال زمان دوستی که عاشقش بودم که الان متوجه شدم اون موقع چقد فیلم بازی میکرد و خودش رو یه جنتلمن نشون میداد. از خانواده مذهبی هستش و من چون زمان دوستی بخاطر محدودیت ها زیاد دور بودن شهرش نتونسته بودم حضوری باهاش قرار بذارم و خوب بشناسمش تو خیال جوونیم چشم و گوش بسته عاشقش شدم. به شدت محدودم. تو شهر عریب هیچ دوستی نمیتونم داشته باشم. تنها فقط حق دارم بجه رو تا امادگیش ببرم اگ جای دیگ بخوام برم باید با یکی از فامیلاشون برم چون خوشش نمیاد. تو این هشت سال یکبار منو یا بچه رو با خودش پارک نبرده واسه تفریح.  خرج خونه و خورد و خوراکمون همش از پدرشه و ارزو بدلم مونده یک بار برم فروشگاه و چیزی ک دوس دارم رو بردارم ولی همیشه باید تابع نوع خرید خانوادش باشم.چندین بار هم بهم تهمت خیانت زد که بعد بهش ثابت شد اشتباه کرده ولی چه فایده وقتی یه دل میشکنه دیگ شکسته. حالا میخوام جدا بشم ولی فکر جدایی از دخترم واقعن شب روز رو ازم گرفته. نمیدونم چکار کنم. دائم تو خونه تنش و بحث هست. من واقعا قوی هستم و میدونم اگر جدا بشم میتونم تنهایی گلیممو از اب بکشم بیرون خانوادمم به تازگی بعد از کتک کاری شدیدی ک اتفاق افتاد تصمیم گرفتن پشتم باشن وگرنه قبلش میگفتن بچسب بزندگیت درست میشه.

توروخدا کمکم کنید تصمیم گرفتم بعد از پایان امادگی دخترم جدا بشم. کیا تجربه جدایی از بچه کوچک رو داشتن توروخدا کمکم کنید

خودت رو بیشتر از همه دوست داشته باش.

بچتو ارت نگیره تنها ترسم همینه من

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه تا ۷سالگی مال مادره ولی بچه شما۶سالشه تا کارای طلاقم جور بشه ۷سالش تموم میشه.باز باخودت بشین فکر کن ببین چی‌میخوای.از شوهرتم‌بپرس ببین مزه دهنش چیه.البته آقایون بفهمن ک رو بچه حساسی حسابی اذیتت میکنن

بخاطر اینکه دخترتم قوی باشه و آسیب نبینه جدایی بهتره طبق چیزی که گفتید

دخترم خودشم یبار کفت مامان وقتی بایاتو رو میزنه من نگرانت میشم. بخدا تا اینو شنیدم کلی گریه کردم و از خدا کمک خواستم

خودت رو بیشتر از همه دوست داشته باش.
دخترم خودشم یبار کفت مامان وقتی بایاتو رو میزنه من نگرانت میشم. بخدا تا اینو شنیدم کلی گریه کردم و ا ...

وقتی زندگی مشترک به بن بست میخوره و آزار دهنده میشه و با هیچ روشی حل شدنی نیست طلاق یه نعمته جلوی پا هست

بدیه روزای خوب اینه که بعدا میفهمی روزای خوبی بودن...!