2777
2789
عنوان

خانمای با تجربه بیاید

125 بازدید | 11 پست

من ۸مرداد پری شدم قرص ال دی حوردم روز سومش تا ۲۴ ام ۳۰ام شهریور پریود شدم ولی الان ۵ ام نشدم استرس داره خفم میکنه اینم بگم وسیله جلوگیریم ک ا ندوم و بعد هربار دقیق چکش میکنیم بازم امکان بارداری هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من ۵.۶ روزه عقب انداختم بااینکه ک ان دوم مصرف میکنم احتمال بارداری هست

ال دی رو ماهیانه مصرف می‌کنی درست مصرف می‌کنی ؟ چون اگه رو روال عادیش مصرف نکنی رو روال پریودیت تاثیر میذاره

ال دی رو ماهیانه مصرف می‌کنی درست مصرف می‌کنی ؟ چون اگه رو روال عادیش مصرف نکنی رو روال پریودیت تاثی ...

فقط یه ماه مصرف کردم ۷روز بعد از قطعش پری شدم الان از وقتم گذشته میشه تاثیر قرص باشه

فقط یه ماه مصرف کردم ۷روز بعد از قطعش پری شدم الان از وقتم گذشته میشه تاثیر قرص باشه

اره دیگ بدنت قاطی کرده 🥴 ی بیبی بنداز ایشالله ک‌ چیزی نیست من فکر کنم تاثیر این قاطی پاتی مصرف کردن قرصه 

اره دیگ بدنت قاطی کرده 🥴 ی بیبی بنداز ایشالله ک‌ چیزی نیست من فکر کنم تاثیر این قاطی پاتی مصرف کردن ...

امیدوارم استرس داره خفم میکنه شوهرم میگه بیبی نیاز نیس هرسری چک میکرد 

امیدوارم استرس داره خفم میکنه شوهرم میگه بیبی نیاز نیس هرسری چک میکرد 

نگران نباش با استرس چیزی حل نمیشه که عزیزم فقط اعصاب خودتو درگیر می‌کنی 😘 یکم مهلت بده اگه نشد ی بیبی بنداز