2777
2789
عنوان

چطور انرژی منفی رو از خودم دور کنم؟

915 بازدید | 27 پست

امشب شوهرم یه کاری کرد که من خیلی عصبانی شدم و برعکس همیشه عصبانیتمو بروز ندادم و سکوت کردم

ضربان قلبم با اینکه ۴-۵ گذشته هنوز نرمال نشده و اخمام از هم وا نمیشه

به شدت حالم بده نه میتونم گریه کنم نه دلم میخواد حرف بزنم

یه گریه کوچولو سر سجاده...تخلیه میشین😊

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

زنگ بزن مشاوره صحبت کن، زندگیتو نجات بده

خواهشا قهر طولانی نکن، گذشت کن ، مهربونی کن

دنیا زود میگذره سخت نگیر

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آیت الکرسی بخون  رو ی مشت نمک زیر ۷ بار تا آخر  بریز چهار گوشه خونتون. بعد از ۷ روز جمع کن ...

پریود اشکالی نداره؟

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

خودتو خالی کن نزار عقدع شه خدانکرده  میزنه به قلبتا هیچی مث صحبت تو ارامش تاثیرگذارنیست

من هروقت اعصابم ازشوهرم خورد بود می رفتیم کافه تا مسئله رو حل نمی کردیم نمی اومدیم خونه بعدشم خرید حسابی خوش می گذشت سعی کن خودت مدیریتش کنی عزیزم زن باید قوی بمونه 🥰

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
زنگ بزن مشاوره صحبت کن، زندگیتو نجات بده خواهشا قهر طولانی نکن، گذشت کن ، مهربونی کن دنیا زود میگذ ...

گذشت زیاد دارم ولی وقتی پای خانواده ام در میون باشه نمیتونم بگذرم خونه پدرم رفتار بدی از خودش نشون داد

وقتی عصبی میشم نمازم نمیتونم بخونم نمازم قضا شد انگار دلم میخواد دق دلیمو سر نماز دربیارم

درک میکنم.ولی همین انرژی های منفی بیشتری جذبتون میکنه.خودتو پرت کن تو آغوش خدا...و ببخش همسرت رو.ببخشی قلبت آروم میشه.به بزرگواری خودت ، بگو از جهلش هست که اینجوریه.یه شربت زعفران گلابم درست کن دو سه روز بخور اگه باردار نیستی

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
خودتو خالی کن نزار عقدع شه خدانکرده  میزنه به قلبتا هیچی مث صحبت تو ارامش تاثیرگذارنیست من هرو ...

شوهره من به شدت بی منطقه و هر بحث ساده ای تبدیل به جنگ بزرگ میشه 

فحش به خانواده ام میده خانواده ای که بجز عزت و احترام تا حالا کاری نکردن

از این تکنیک استفاده کن

۴ ثانیه دم 

۷ ثانیه نگهش دار

۸ ثانیه بازدم

بعد یکم اروم شدی بگو خدایا من پاکسازی میکنم انچه در درون من بوده که باعث شده(..نیتت مثلا برای شما میتونی بگی باعث شده من استرس داشته باشم ولی اینو بگم برای هرحاجتی میشه گفت و فوق العادست این پاکسازی....)پاکسازی میکنم به نیتش 

بعد تا هرتعداد که میتونی بگو استغفرالله ربی و اتوب الیه

نمیدونم ادم مذهبی باشی یانه ولی از دید مذهبی نگاهش نکن این به شاه کلید معروفه و بی نظیره 

میتونی اگه دوست داشتی بعد از هر استغفار بگی من پاکسازی میکنم انرژی منفی رو یا هرحاجتی باشه کلا ولی ضروری نیست اما خب امرژیش خوبه 

امیدوارم حالت بهتر شه گل نازم

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)