2777
2789
عنوان

دعا برای اقدام ب بچه

150 بازدید | 7 پست

بچه ها میخوام برا بچه اقدام کنم اما میترسم چون ۳سال پیش ی بارداری خارج رحمی داشتم بخاطر قرص اورژانسی.. بعد از اونم نمیخواستم تا الان ک میخوام اما میترسم اون لولم ک آسیب دید اون موقع ولی حفظ

شد بازم گیر کنه...  نمیدونم تا حالا ترمیم شده یا نه..  چه ذکر یا دعایی بلدید ک نتیجه داده 😔😔

ترس ب دلت راه نده بهش فکر نکن.از ته دلت از خدا بخواه حتما بهت بچه سالم میده

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ذکر و دعا که نداره اقدام به بارداری!! تحت نظر دکتر باش انشالله به سلامتی باردار میشی و زایمان ...

میخوام هم توسل کنم هم تحت نظر باشم ک این بار خطا نشه و پوچ در نیاد 😔😔

ممنونم عزیزم..  آرامش گرفتم از حرفت

قربونت  خدا بهت آرامش بده عزیزم

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه

دوست عزیز تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن ان شاالله جواب میگیری

درمان شده ها زیادن ولی خودمم چند نفرو میشناسم مشکلشون رفع و بچه دار شدن حتی کسانی هم که مشکلی ندارن اما میخوان زودتر باردار بشن هم یسری دارو و راهکار هست