2777
2789
عنوان

بگید چیکار کنم

260 بازدید | 9 پست

آرزو به دلم موند بدون استرس با شوهرم برم خونه بابام

بد دامادِ یکم بی محلی میکنه بهمون وقتی میریم باهم

ما ک میریم یادشون میاد دعوا کنن مامان و بابام

بخدا از استرس کارای اینا از بچگیم تا الان مریض شدم دیگه

من یه شهر دیگه ام اونا شهر دیگه

دوست دارم مثل خیلی از دخترای دیگه بدون دغدغه وبا خوشی برم خونه بابام ولی امان

شما یچی بگید منو اروم کنید چیکار کنم 

کاش میشد بمیرم تموم شه زندگیم 

من چی بگم ک بابام بخاطر نامادریم مارو ازخونش انداخت بیرون من ۸ساله فقط عید ب عید میرم خونه بابام اونم بخاطر بستن دهن فامیل همین زیاد نرو ک پیش شوهرت خجالت زده نشی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماه پیش مامانم یه حرفی زد دلم شکست به خدا هرکار میکنم برم خونشون نمیتونم دیروز تا نزدیک خونشون رفت ...

قربون دلت بشم من منم مامانم زیاد بهم حرف میزنه 

چ خانواده هایی داریم

ارامش نیس اصن

من چی بگم ک بابام بخاطر نامادریم مارو ازخونش انداخت بیرون من ۸ساله فقط عید ب عید میرم خونه بابام اون ...

کجای کاری قشنگم خجالت زده شدم

انقد کارای عجیب کردن جلوش ک خودم هنگ میکنم 

قربون دلت بشم من منم مامانم زیاد بهم حرف میزنه  چ خانواده هایی داریم ارامش نیس اصن

دیگه از اون روز صدبار زنگ زده چرا نمیای ولی به خدا الان که مینویسم اشکم درومده دلم شکسته هم واسه بی کسی خودم هم خواهرم 

دیگه از اون روز صدبار زنگ زده چرا نمیای ولی به خدا الان که مینویسم اشکم درومده دلم شکسته هم واسه بی ...

کاملا درکت میکنم میفهمم چی میگی

منم هزارحرف بهم میزنن بعد میگن چرا  نمیای

و اخرشم بد میشم

فردا میخوام یه هفته برم شوهرمم دویت داشت بیاد گفتم تو نیا بد رفتار میکنه بابام من ناراحت میشم 

چند وقت پیش یکسال نرفتم خونه بابام ولی درست نمیشه این ادم

کجای کاری قشنگم خجالت زده شدم انقد کارای عجیب کردن جلوش ک خودم هنگ میکنم 

میگم ک رابطتتو کم کن بزار حداقل خودت ارامش داشته باشی ناراحت نباش

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
کاملا درکت میکنم میفهمم چی میگی منم هزارحرف بهم میزنن بعد میگن چرا  نمیای و اخرشم بد میشم فر ...

کسی که چندین سال یه اخلاقی داشته باشه عوض نمیشه مثل همیشه ما باید کوتاه بیاییم