2777
2789
عنوان

با دوستتون راجبه چی حرف میزنین؟

129 بازدید | 21 پست

مثلا من توی اکیپ همینجوری حرف رو حرف میاد پر حرفم ولی مثلا با یکی که دو سه روزه دوست شدم مثلا امروز رفتیم بیرون حرفی نداشتیم برای گفتن و بیشتر سکوت بود و حس کردم شاید حوصلش سر بره نمیدونم راجبه چی باید حرف بزنم که حالبم باشه و از طرفی بهمونم خوش بگذره

فک کنم دوتاتون درون گرایید

راجب خودتون خونوادهاتون بحث هایی ک بهشون علاقه مندید کارهای روزمرگی  غیبت بقیه😂 و..

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین چرتو پرت منو رفیقم آنقدر چرتو پرت میگیم ک دیگه خودمون خسته میشیم خفه میشیم

واای واقعا من گاهی صدای خودم شبا تو گوشم پخش میشد..

از دانشگاه تا خونه مسیر طولانی بود و جاده و ترافیک و...انقد ادا درمباوردیم حرف میزدیم بعد اینکه میرسیدیم خونه دوستم یا من(هرروز یکیمون ماشین میبردیم) میگفتیم اصلا نفهمیدم چطوری رانندگی کردم حواسم به راه نبود😂فقط حرف و ادا و رقص و آواز تو ماشین

فک کنم دوتاتون درون گرایید راجب خودتون خونوادهاتون بحث هایی ک بهشون علاقه مندید کارهای روزمرگی  ...

نمیدونم تو اکیپ هردومون میگیم میخندیم ولی دوتاییی باهم حرفمون نمیاد اصن هردومونم مشخصه تلاش میکنیم ولی ناموفق میشع😂😂

ما کل مدرسرو مسخره میکنیم از معلما گرفته تا بچهای اکیپ خودمون😔😂باید خیلی صمیمی باشین ک راحب بتونی ...

خب میخوایم صمیمی شیم و تازه تو دانشگاه باهم دوست شدیم و من میخوام صمیمی تر شیم تا رو هوا نزدنش😂💔

واای واقعا من گاهی صدای خودم شبا تو گوشم پخش میشد.. از دانشگاه تا خونه مسیر طولانی بود و جاده و ترا ...

ما همم دقیقا حرف زدن تموم میشه چتامون انگار دوس دخترمه چرتو پرتایی میگه من ر بار مجبورم پاکش کنم یکی اشتباه برداشت نکنه😕😂

سلام