2777
2789
عنوان

بیاید دلم خیلی گرفته

88 بازدید | 8 پست

تنها یه دوست داشتم بعد سیزده چهارده سال دوستی

دوست پسرش بهش گفته که من تو اینستا بهش درخواست دادم در صورتی که خودش فالووم کرد من نمی دونستم کیه 

دوستمم امده میگه راستشو بگو تو اول فالوو کردی یا اون 

اینقدر بهم برخورد زدم بلاکش کردم 

الان تقریبا هیچ دوستی ندارم ‌‌‌.....

حق داری عزیزم. اما هرچی سنت بالاتر میره، می فهمی دوست واقعی خیلی کمه، و تنهایی راحتره آدم

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری عزیزم. اما هرچی سنت بالاتر میره، می فهمی دوست واقعی خیلی کمه، و تنهایی راحتره آدم

شاید باورت نشه که هر چی دوست داشتم باهام یه کاری کردن و دوستی بهم خورد انگار خدا داره برام ادمای دورمو نشون میده تو این چند وقت

آخه بهتره درخواست دوستی غریبه رو قبول نکنی دااا، اینستا بخاطر همین مسائلش خیلی از روابط دوستی و خانو ...

منم به خودم همینو گفتم گفتم ای کاش قبول نمیکردم اخه من نمیشناختم که دوست پسرشه ندیده بودمش دیدم فالووراش ده هزارتان گفتم فالوو کنم 

منم به خودم همینو گفتم گفتم ای کاش قبول نمیکردم اخه من نمیشناختم که دوست پسرشه ندیده بودمش دیدم فالو ...

گاها میبینی یکی از دوستا یا فامیلای خود آدم با درخواست دوستی با مشخصات و عکس فیک،آدمو سر کار میذاره،زرنگ باش،کسی رو نشناختی قبول نکن اصلا