2777
2789
من با ابیانه عمل کردم هیچ مشکلی ندارم با دهان بسته نفس میکشم تاپیکم رو درباره جراحی ببین

خوندم ممنونم 

همه دکترهایی که نگاه میکنم هم راضی و هم ناراضی دارند نمیدونم بقیه چطوری دلشون رضا داده به عمل

. من که بلاتکلیفی دارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم ممنونم  همه دکترهایی که نگاه میکنم هم راضی و هم ناراضی دارند نمیدونم بقیه چطوری دلشون رض ...

منم چندین سال مدام داشتم نظرات رو میخوندم و شاید گالری 300 تا دکتر رو هم نگاه کردم

توی نت زیاد نمیشه به نظرات اعتماد کرد. چند تا دکتری که به نظرت رضایت بیشتری دارند و 2 اینکه از مدل جراحیش خوشت میاد البته نمونه قبل از عملش شبیه به بینی خودت باشه. این چند تا دکتر رو انتخاب کردی باید بری مطب گردی میری یک ساعت می شینی کسایی که برای ویزیت بعد از عمل اومدن رو ببین و ازشون درباره دکتر بپرس

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
منم چندین سال مدام داشتم نظرات رو میخوندم و شاید گالری 300 تا دکتر رو هم نگاه کردم توی نت زیاد نمیش ...

درسته باخودم میگم ان شاالله که یکسری بدخواه دکترا میان نطر میدند یا کسی که هنوز تازه عمل کرده و فعلا زود قضاوت میکنه چون اگر به مجازی باشه که اصلا نمیشه گفت کی خوبه واقعا ادم گیج میشه چون یکی صد درصد راضیه از یه دکتری، اون یکی صد در صد پشیمون و کاملا نظرات ۱۸۰ درجه فرق دارند

درسته باخودم میگم ان شاالله که یکسری بدخواه دکترا میان نطر میدند یا کسی که هنوز تازه عمل کرده و فعلا ...

اما کلا از نظر سلامت بینی من خیلی راضیم. یه قوس ملایم میخواستم به دکتر هم گفتم ولی انجام نداده. من بینی ام نیمه گوشتی بود خیلی خوب جمع و جور شده و کاملا طبیعیه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

من یه ماهه عمل کردم خیلی راضیم از دکترم

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
و سوالی که الان ازتون دارم اسم دکترتون هست لطفا

مهیار ابیلی ۱۸دادم من سوم مهر عمل کردم

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
مهیار ابیلی ۱۸دادم من سوم مهر عمل کردم

الان میگی چرا ارزونه جشنواره تخفیفانه زده بود😂😂😂من تو اون تایم رفتم خواستی درخواست دوستی بده عکس قبل بعد عملم نشونت بدم