2777
2789
عنوان

به ف.ال اعتقاد دارید?

69 بازدید | 12 پست

آقا من یکبار رفتم ف.ال قهوه زندگی زنه خودش پکیده بود اما یک چیزی بهم گفت الان که برمی گردم می گم چرا به هشدارش گوش نکردم اما اگر واقعا ف.ال گیر بود چرا زندگی خودش انقدر داغون بود?در ضمن خیلی هم خوشگل بود شبیه زنهای اروپایی بود چشم رنگی و موهای طلایی و صورت گرد و لبهای خوشگل و دماغ کوچیک نچرال بود و فوق العاده زیبا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهههه

من هم قبلا مسخره می کردم می گفتم مگه میشه آینده را پیش بینی کرد?اما بعضی وقتها شاید یک چیزهایی شانسی درست بیاد ،شاید هم الکی با چیزهای پوچ فقط ذهن خودم را مشغول می کنم 

منم دیگه اعتقاد ندارم البته گفت عشقم خودخواه د کم شر شور و هواس پرت شده درست بود ولی میگه ممکنه بره ...

خوب کردی کات کردی عشق های این دوره زمونه دوزار نمی ارزه چون خود آدمها بی ارزش شدند ،قبلا عشق ها واقعی تر بود اما الان نه همزمان با ده نفر تو رابطه اند آخر هم اگر یکی رو انتخاب کنند بعد از دو روز دلشان را میزنه و خسته می شن و میرن نفر بعدی...کلا اکثر آدم ها عوضی شدند پس بهتره خودت تنها باشی