2777
2789
عنوان

بارداری در 18 سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3139 بازدید | 117 پست
حاضرم طلاق بگیرم میرم خوابگاه  کار دانشجو یی میکنم بعید میدونم طلاقم بده

ناراحت نشیا 

به خاطر اینکه پولدار بود ازد واج کردی

یک دختر بهاری که در حال رشد فردی و اجتماعی است .پذیرای کمک شما در مورد رشد انسان هستم 
چچون دست بزن داره بدبینه خانواده اش منو نمیخوان مدام برامون دردسر درست میکنن

اصلاً اینجوری بچه دار نشو. بگو اگه تو حاملگی زدی تو شکمم چی؟ برو خودتو درست کن بعد بگو. بایدم جلوی خانوادش پشتت باشه. وگرنه تو حاملگی اذیتت کنن مشکل میشه. من اذیتم میکردن شوهرمم زیاد پشتم نبود هم مادرشو درست نمی‌شناخت هم انگار میترسید. جاریمم که از اون ور. اینقدر تو بارداری گریه کردم، حرص خوردم، اضطراب داشتم بچم اتیسم شد. الان همشون دارن زندگیشون و میکنن و اگه دستشون برسه بازم اذیتمون میکنن، اونوقت من و شوهرم اینجور گرفتار شدیم. من که ازشون نمی‌گذرم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیدم خانم پرستاری که مثل شما بوده تو خونه شوهر درس خونده قبول شده حتی بچه هاشم شوهرش بزرگ کرده بر ...

خانواده ام وضع مالی ضعیفی داشتن تمام دختراشونو زود شوهر دادن

منم البته علاقمند همسرم شدم با اشتیاق باهاش ازدواج کردم اما بعدش خیلی اذیتم کرد

ناراحت نشیا  به خاطر اینکه پولدار بود ازد واج کردی

پولداریش بی تاثیر نبود جذبه شو بیشتر می کرد اما واقعا

دوسش داشتم

باهم دوست بودیم

خیلی هوامو داشت

منطقی بود

احساس میکردم حامی هست

[QUOTE=315418199]من تاپیک هات و دیدم قبلا. ببین تو وقتی نشون بدی از طلاق می‌ترسی اونم بااین میترسونت ...

عزیز دلم، یکم خونسرد باش. اگر امکانش و داری برو مشاوره، ببین چیکار میتونی بکنی برای بهبود شرایط. آنلاین ام الان هست مراکز مشاوره. 

پولداریش بی تاثیر نبود جذبه شو بیشتر می کرد اما واقعا دوسش داشتم باهم دوست بودیم خیلی هوامو ...

پس الان داره ازت سواستفاده میکنه

یک دختر بهاری که در حال رشد فردی و اجتماعی است .پذیرای کمک شما در مورد رشد انسان هستم 
عزیزم ناراحت شدم برات خدا کمکت کنه انشالله که بچه ات بهتر شه

بچه دار شدی کسی میتونه نگه داره بری دانشگاه ؟

لااقل دوترم برو ببین اخلاقش خوب میشه 

سر بجنونش بگو بایدازمایش بدم مکمل بخورم سه ماه 

بعد ترم ۳به بعد اگه خاستی باردار شو که ترم۴را بگذرونی توی تابستون بدنیا بیاد بذاریش پیش خانواده و ادامه بدی 

بچه دار شدی کسی میتونه نگه داره بری دانشگاه ؟ لااقل دوترم برو ببین اخلاقش خوب میشه  سر بجنونش ...

عمرا بزاره بره