2777
2789
عنوان

بارداری در 18 سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3139 بازدید | 117 پست
خودمم تو فکر یه تهدید به خودکشی هستم میگم یه خودزنی داشته باشم شاید بترسه واقعا خسته شدم همینکه یه ...

اسی میدونی چیکار کن

تمام سوالایی که الان برات نوشتم و توی ذهن خودتم هست رو کااااامل روی یه صفحه بنویس

بعد بزار یه جایی تا ببینه 

بعد اصلا حرفی از خودکشی نزن فقط گریه کن 

این سوالا رو بده بخونه 

بعدش اگر بگو اگر نتونی به سوالام جواب بدی من دیگه حرفی ندارم و واقعا انگیزه ای برای توی این دنیا موندن ندارم و تموم میکنم همه چیرو تا هم تو راحت بشی و هم من ....

ببین دقیقا همین چیزی رو بگو که گفتم با گریه و حال خییییلی بد

بعدش اگر بازم از زیرش در رفت خودزنی بکن و بترسونش 

برو تو اتاق درو قفل کن یه چیزی بشکونم یا پنجره رو باز کن و بگو میپرم

فقط مواظب باش چیزیت نشه عزیزم

ولی حسابی بترسونش 

بگو آخه چرا بمونم این دنیا کی منو دوست داره ؟؟؟

کی بهم نیاز داره و بهم اهمیت میده که بمونم؟؟

ولی اصلا و ابدا نزار ترست رو بفهمه وگرنه همه چی خراب میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی میدونی چیکار کن تمام سوالایی که الان برات نوشتم و توی ذهن خودتم هست رو کااااامل روی یه صفحه بنو ...

مرسی عزیزم 

بارها بهمین فک کردم همین کار رو میکنم

امیدوارم به جاهای باریک نکشه

میخاددانشگاه رفتی دیگه یک موقع ولش نکنی یا کسی گولت نزنه ؟!!!

من نمیخام نصیحت کنم اما کلا میگم دخترها برن دانشگاه یا راهشون را انتخاب کن بعد برن دانشگاه 

بارداری کلا تواین سن توصیه نمیشه بعدم مگه چندسالته یا چندوقت ازدواج کردی زود بچه دار بشی 

شناخت کامل پیدا کن از شوهرت 

بارداری یک تصمیم دوطرف س

مرسی عزیزم  بارها بهمین فک کردم همین کار رو میکنم امیدوارم به جاهتی باریک نکشه

آره گلم موفق باشی من خیلی بفکرت بودم همههه تاپیک هاتو خوندم حتما بهم خبر بده که چی شد 

وقتی دیده داری مستقل میشی ترسیده و میخواد اینجوری پابندت کنه تا بفکر رفتن نباشی این برای تو بهترینی فرصته که چون ترسیده هر چیزی ازش بخوای رو میتونی راضیش کنی 

خیلی منطقی و با سیاست جلو برو

الان قضیه به نفع توعه پس نهایت استفاده رو بکن

بهش بگو یه کاری بکن به این زندگی و تو امیدوار بشم اونجوری منم میزارم بچه دار بشیم

مثلا خونشو جدا کنه ارتباطشو با خانوادش کمتر کنه و کتک نزنه مشروب نخوره خوش اخلاق باشه همهههه شو بخواه

آره گلم موفق باشی من خیلی بفکرت بودم همههه تاپیک هاتو خوندم حتما بهم خبر بده که چی شد  وقتی دی ...

مرسی عزیزدلم که درکم کردی و. راهنماییم میکنی همین کار رو میکنم ارومتر شدم

امیدوارم جواب بده

ممنم همین احساس دارم از وقتی قبول شدم مدام گفت باردار شم

من دیدم خانم پرستاری که مثل شما بوده تو خونه شوهر درس خونده قبول شده حتی بچه هاشم شوهرش بزرگ کرده براش تا رفت دانشگاه و طرح و سرکار و رسمی شد گفت همش حامیش شوهرش بوده

حالا بعضیام بودن شوهرشون وقتی زنش پول نمیداد چون حقوقش به نسبت خوب بود مانع سرکارامدن زنشون میشدن من حتی دیدم زنگ میزدن وگریه به مسول که شوهرم نمیذاره ببام سرکار و شیفتش کنسل میکرد 

اگرم میخاهی بری دانشگاه دانشگاه واین رشته اعصاب میخاد کاراموزی داری باید همراهیت کنه بعدا میگن بری تو بیمارستانها کاراموزی خون به دلت نکنه نذاره هیچی متوجه بشی 

چرا زود ازدواج کردی رسمتون بوده ؟