2777
2789
عنوان

بارداری در 18 سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3139 بازدید | 117 پست
دقیقا همینه کاش میتونستم جدا بشم

من تاپیک هات و دیدم قبلا. ببین تو وقتی نشون بدی از طلاق می‌ترسی اونم بااین میترسونتت. بنظرت الان اینطوریه، باردار شی مست نمیکنه؟ نمیزنه؟ تو بارداری خیلی روحیه ات حساس ترم میشه، اذیت میشی. یکم سعی کن اول زندگی تو توی مسیر درست ببری جلو ببینی چطور میشه بعد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت اشتباهه 

از نظر پزشکی زیره ۲۰ زایمان خوب نیست

ولی انقدر من تو نی نی سایت میبینم همه زود ازدواج کردن و بچه هم  دارن 

بخصوص عضویت های جدید

یک دختر بهاری که در حال رشد فردی و اجتماعی است .پذیرای کمک شما در مورد رشد انسان هستم 
خخانواده اش اصلا محلم نمیدن چه برسه کمکم کنن پرستاری قبول شدم

حتی اگه شوهرتو ول کردی 

رشتتو ول نکن 

آینده داره

همچین شوهر اشغالی رو میخوای چیکار ؟؟؟؟

درس بخون ، شغلت تضمینه بعد ازش جدا شو

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

خخانواده اش اصلا محلم نمیدن چه برسه کمکم کنن پرستاری قبول شدم

اگه پرستاریه باید یا زندگیتو انتخاب کنی یا پرستاریو چون خیلی رشته سختیه

یا باید چهار سال دووم بیاری حرف بشنوی اما بچه نیاری

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
تو نی نی سایت طبیعیه..... ولی تو دنیای واقعی من اصلا ندیدم 

نی نی سایت هم از دنیای واقعیه 

اینجا انگار ۱۰۰ سال پیشه همه ۱۵ شوهر کردن و بچه دارن

یک دختر بهاری که در حال رشد فردی و اجتماعی است .پذیرای کمک شما در مورد رشد انسان هستم 
نی نی سایت هم از دنیای واقعیه  اینجا انگار ۱۰۰ سال پیشه همه ۱۵ شوهر کردن و بچه دارن

اره برای منم خیلی خیلی عجیبه

خداروشکر اطراف من دخترای ۱۵ ۲۰ ساله به فکر درس و تفریحشونن 

[QUOTE=315418199]من تاپیک هات و دیدم قبلا. ببین تو وقتی نشون بدی از طلاق می‌ترسی اونم بااین میترسونتت. بنظرت الان این ...[/Qمیدونم اما داره مجبورم میکنه

خستم شده از زورگویی هاش

کاش طلاقم بده میرم خوابگاه اونجا کار دانشجو یی برمیدارم یه غلطی میکنم

بهش بگو از زندگی که برام ساختی متنفرم حالا چرا باید یه بچه رم بدبخت کنم ؟؟؟

البته اینجوری بگی کتک میخوریا😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یه جوری با رفتارت بهش بفهمون 

یا تهدیدش کن بگو بفهمم حامله م کردی خودمو میکشم

به خودت رحم کن سر این موضوع اصلا و ابدا کوتاه نیای 

بهش بگو منو که کتک میزنی اگر حامله باشمم کتکم بزنی چی میشه؟؟  یا اگر بچم بزرگ بشه اونم بزنی چی میشه؟؟   یا اگر جلو روی بچم منو بزنی چی میشه؟؟

بگو رفتار خانوادتو ببین اگر با بچمم اینکارو بکنن؟؟  اگر تو حاملگیم بلایی سر بچم یا خودم بیارن؟؟  اگر جلو بچمم اینطور باهام رفتار کنن؟؟

با محبت ولی منطقی بهش بگو عزیزم من و تو زندگیمون رو هواست تو هم قدمی برای نجاتش برنمیداری که هیچ اتفاقا داری بیشتر منو از این زندگی نا امید میکنی...‌

اونوقت با چه امیدی بچه دار شم؟؟

چرا باید بهت اعتماد کنم؟؟چطوری؟؟

اگر با یه بچه منو طلاقم دادی من چیکار کنم؟؟؟

اگر از طریق بچم خودت یا خانوادت اذیتم کردین چی؟؟؟

بگو اینا همه نگرانی های منه و وقتی نمیتونم جواب درستی برای سوالام پیدا کنم پس همون بهتر که باردار نشم چون طاقت عذاب ندارم دیگه و اگر بفهمم باردارم خودمو خلاص میکنم

اسی دقت کن خیلییی نترس و جدی باش 

اگر بفهمه می‌ترسی فایده نداره بدتر میشه

بزار بفهمه زدی به سیم آخر

سر بچه کوتاه نیا که بدبخت میشی 

بچه رو یه اهرم فشار قرار بده تا حرفاتو قبول کنه

شجاع باش نهایتش اینه که مثل همیشه کتک ت میزنه دیگه

مرگ یه بار شیون یه بار عزیزدلم 

خودتو خلاص کن