2777
2789
عنوان

بارداری در 18 سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3139 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی ک همسر کتک بزنه و تهدیدت کنه ب بچه داری 

بعد ک براش بچه اوردی

مثل سگ تو رو پرت میکنه اونور

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

حالا من ۲۴سالم شده تا پارسال عاشق بچه بودم اما الان دیگه حتی حوصله خودمو ندارم

نمیدونم چم شده

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)

اسی من از اول اول داستانتو میدونم

شاید میخواست خانوادشو با بچه به تو نزدیک یا علاقه مند بکنه یا شایدم میترسه و داره میبینه که زندگیتون ممکنه بپاشه و تو مستقل میشی بخاطر همون میخواد پابندت کنه

خوب چرا ازدواج کردی 

وقتی انقدر هدف داری 

شوهرت الان اینه بعد بچه دیگه نمیزاره دو قدم قرداری

یک دختر بهاری که در حال رشد فردی و اجتماعی است .پذیرای کمک شما در مورد رشد انسان هستم 
اسی من از اول اول داستانتو میدونم شاید میخواست خانوادشو با بچه به تو نزدیک یا علاقه مند بکنه یا شای ...

من الان چه غلطی کنم اصلا امادگی بچه داری رو ندارم

ترم اولم کلی درس دارم استرس دارم 

[QUOTE=315417380]بیخود کرده  به هیچ عنوان خودتو بدبخت نکن [/Q چندباریه که تهدید کرده گفته نمیذ ...

شاید دلیلش اینه ک نمیخواد بری دانشگاه، بعد هم میگ بارداری بشین خونت بچه آسب نبینه 

گل سرخم چرا پژمرده حالی ؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری . تو کوچک دلی ، طاقت نداری ! ❄🦋
من الان چه غلطی کنم اصلا امادگی بچه داری رو ندارم ترم اولم کلی درس دارم استرس دارم 

رشتت چیه 

خانوادش ادمی هستن کمکت کنن ؟

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)