2777
2789

درخاست دادم میشه خصوصی صحبت کنیم ؟

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩
خدا نگهش داره عزیزم  سعی کن باهاش صحبت کنی و زود از کوره درنری  اول فکر کن چیکار میخوای ...

ممنون اصلا فکر نمیکنم بیشتر بعد کارام عذاب وجدان ناراحتی دارم خیلی بده 

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی شوخ و شیطونم ولی فقط تو جمعایی که دوستام هستن و اشنان به محض حضورم تو جمعی که غریبست ساکت می ...

شخصیت هرکسی متفاوته و شخصیت شما اینجوریه

سعی نکنید عوضش کنید فقط چون بقیه میگن خوب نیست

ولی اگه خودت حس خوبی نداری..سعی کن دوستای جدید پیدا کنی حالا اگه پسر باشن یا دختر فرقی نداره،کلاس مختلف برو،کار کن

شخصیت هرکسی متفاوته و شخصیت شما اینجوریه سعی نکنید عوضش کنید فقط چون بقیه میگن خوب نیست ولی اگه خو ...

خودم حس بدی دارم 

مرسی قشنگم

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

با ترس اظهار نظر کردن و حرف زدن توی جمع چیکار کنیم؟؟ مخصوصا توی جمع خانواده و فامیل. می ترسم اگه حرف بزنم جدی اظهار نظر کنم بهم بگن تو فضولی نکن یا مسخره م کنند یا اشتباه بگم یا بهم بگم تو خفه شو تو بچه ای و فلان

باهم صحبت کنید، دلیل رو پیدا کنید و سعی کنید از تکرار اون کار خودداری کنید اگرم دنبال بهانست بذارید ...

کلاوقتی ناراحت میشه نباید باهاش حرف زد تا فرداش اوکی شه من ناراحتم میشم بعدش زود اوکی میشم امااون نه باید زمان بگذره

10ساله منتظرتم پس کی میای تودلم😔